(COMING SOON) Kleine luxe klassieke boot – Il Viaggio

Een kleine luxe klassieker

Vanuit een passie om iets bijzonders te creëren is Frans Stom jaren bezig geweest met het bouwen van een klassieke boot naar het ontwerp van een Riva Ariston. Deze luxe boot geeft echt een intiem gevoel aan je rondvaart en is daardoor zeer geschikt voor een romantische vaart. Il Viaggio is een prachtige boot en onderscheidt zich van andere klassieke boten!

Details

  • Max. 4/5 gasten;
  • Luxe Italiaanse Riva Ariston;
  • Comfortabele banken;
  • Open boot van 6,50 meter;
  • Snelheid van zo’n 55 km per uur.

Over Il Viaggio

Il Viaggio – dit betekent reis in het Italiaans – is een kleinere, verfijnde luxe boot naar het ontwerp van een Italiaanse Riva Ariston uit 1959. Deze luxe klassieker staat voor tijdloze elegantie en is ooit door Carlo Riva ontworpen. Met de Ariston kreeg hij naam en in de boeken staat omschreven dat Carlo hier zelf over zei: “De Ariston is ontworpen met liefde, geboren zuiver en sterk als een stamboom paard”. Het was zijn Lord of the Sea, een design icoon op het water. Zo werd Riva in de jaren 50 en 60 het verlangen van succesvolle zakenmensen, rijke families en filmsterren.

Il Viaggio is een perfecte boot voor een romantische vaart door en om de binnenstad van Dordrecht en de Biesbosch! In geval van regen of teveel zon kan de pop-up luifel in een paar minuten worden opgezet.

LET OP: Op dit moment kan er nog niet worden gevaren met Il Viaggio. Zodra dit mogelijk is vermelden wij dat uiteraard op de site.