[Coming soon!] Kleine klassieke boot – Il Viaggio

Een luxe klassieke Italiaanse Riva Ariston

Vanuit een passie om iets bijzonders te creëren is Frans Stom al jaren bezig met het bouwen van een Riva Ariston. Deze boot geeft echt een intiem gevoel aan je rondvaart en is daardoor zeer geschikt voor een romantische vaart. Als een prachtige Italiaanse Riva van de hoogste kwaliteit onderscheidt Il Viaggio zich in de oude havens van Dordrecht!

Details

  • Max. 4/5 gasten
  • Luxe Italiaanse Riva Ariston
  • Comfortabele banken
  • Open boot van 6,52 meter
  • Snelheid van zo’n 55 km per uur

Over Il Viaggio

Il Viaggio (dit betekent reis in het Italiaans) is een kleinere, verfijnde luxe boot naar het ontwerp van een Italiaanse Riva Ariston uit 1959. Deze luxe klassieker staat voor tijdloze elegantie en is ooit door Carlo Riva ontworpen. Met de Ariston kreeg hij naam en in de boeken staat omschreven dat Carlo hier zelf over zei: “De Ariston is ontworpen met liefde, geboren zuiver en sterk als een stamboom paard”. Het was zijn Lord of the Sea, een design icoon op het water. Zo werd Riva in de jaren 50 en 60 het verlangen van succesvolle zakenmensen, rijke families en filmsterren.

Ze is een perfecte boot voor een romantische vaart door en om de binnenstad van Dordrecht en de Biesbosch! In geval van regen of teveel zon kan de pop-up luifel in een paar minuten worden opgezet. Aan deze geweldige Ariston wordt dagelijks gewerkt door Frans. We kunnen niet wachten om straks met haar te varen!

Lieve mensen,

Het is op dit moment mogelijk om een privévaart bij ons te boeken. Wel onder bepaalde voorwaarden en geheel volgens RIVM-richtlijnen.

Wij varen met dit frissere weer overdekt en de boten kunnen worden verwarmd. Daarnaast liggen er fijne plaids aan boord en kunnen wij tijdens de vaarten een lekker hapje en/of drankje verzorgen van een van onze samenwerkingen. Laat het gerust weten als je wilt varen of hier nog vragen over hebt!

In verband met de scherpere maatregelen kunnen de Dordrecht 800 jaar Waterstad-vaarten helaas niet doorgaan. Alleen kleinschalige privevaarten zijn op dit moment toegestaan.

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Cari saluti,

Sirio Barone & team