Bedrijfsuitjes

ORgineel uitje

Een origineel uitje voor jouw bedrijf!

Hard werken betekent ook hard genieten! Ben je op zoek naar een origineel team- of bedrijfsuitje in de regio Drechtsteden? Op onze luxe boten weet je zeker dat het een onvergetelijk en uniek personeelsuitje wordt. Lekker varen met een hapje en een drankje, terwijl je kunt genieten van de mooie omgeving van Dordrecht en/of de Biesbosch. Wij verzorgen het graag! 

Kijk hieronder voor een overzicht van een aantal samengestelde arrangementen. Deze kunnen wij uiteraard geheel aanpassen op jullie wensen voor een mooi bedrijfsuitje, bruiloft of ander speciaal evenement.

Mocht je zelf een leuk idee hebben voor een uitje, laat het ons gerust weten. Door de vele samenwerkingen met locale ondernemers is het voor ons mogelijk om diverse soorten arrangementen samen te stellen in combinatie met een mooie rondvaart. 

Tagine tapas a bordo​

Op aanvraag

Varen op de Giessen met Marokkaanse hapjes en drankjes van De Tagine. 

Geniet tijdens dit arrangement van een mooie rondvaart op de Giessen van 1,5 uur met diverse soorten Marokkaanse tapas hapjes en drankjes van De Tagine

Dit arrangement is op aanvraag mogelijk bij minimaal 8 personen. Wil je meer informatie over dit arrangement of heb je een speciaal verzoek? Vul dan vrijblijvend het onderstaande offerteformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. 

Tagine workshop & diner a bordo

Op aanvraag

Workshop Marokkaanse tajine maken en varen op de Giessen. 

Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van een workshop tajine maken in de kookstudio van De Tagine. Vervolgens stap je bij ons aan boord om in Marokkaanse sferen te genieten van een rondvaart op de Giessen met je eigengemaakte tajine. 

Dit arrangement is op aanvraag mogelijk bij minimaal 8 personen. Wil je meer informatie over dit arrangement of heb je een speciaal verzoek? Vul dan vrijblijvend het onderstaande offerteformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.  

Biesbosch vaart & barbecue

Op aanvraag

Rondvaart door de Biesbosch met aansluitend een uitgebreide barbecue. 

Geniet van een mooie rondvaart door de Biesbosch en sluit af met een uitgebreide barbeque. Bij dit arrangement wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Van sta tafels tot en met de heerlijke producten verzorgd door BBQingHet enige wat jullie nog hoeven te doen is genieten. Daarnaast is het op aanvraag ook mogelijk om te barbecueën in de tuin van StayOkay. 

Wil je meer informatie over dit arrangement of heb je een speciaal verzoek? Vul dan vrijblijvend het onderstaande offerteformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. 

Diner a bordo Bistro Twee 33

€ 47,50 p.p

Rondvaart met een shared dining van Bistro Twee 33 aan boord.  

Heerlijk dineren aan boord tijdens een mooie avondvaart door de binnenstad en de Biesbosch. De duur van dit arrangement is drie uur. Wil je korter varen, dan kunnen wij de duur op aanvraag aanpassen. De minimale duur van dit arrangement is twee uur.  

Wij verzorgen dit arrangement in samenwerking met restaurant Bistro Twee 33. Kijk voor meer informatie op onze pagina: Dineren aan boord 

Prijs is exclusief drankjes en uurprijs rondvaart.  

Bistro Twee 33 luxe hapjes a bordo

€ 19,00 p.p.

Rondvaart met luxe hapjes van Bistro Twee33 bij ons aan boord. 

Vaar door en om het mooie historische centrum van Dordrecht en geniet aan boord van de heerlijke luxe hapjes van Bistro Twee33

Eventueel kan dit worden aangevuld met oesters en een mooie fles wijn of prosecco. De hapjes (en drankjes) worden in de Wijnhaven aan boord  geserveerd.

Prijs is exclusief drankjes en uurprijs rondvaart. 

Coffeelicious high tea a bordo

€ 25,00 p.p

Varen en genieten van een heerlijke high tea van Coffeelicious Bakery bij ons aan boord. 

Heerlijk genieten van een mooie vaart met high tea aan boord. Tijden deze twee uur durende vaart kun je genieten van thee en de heerlijke homemade zoete en hartige hapjes van Coffeelicious Bakery, gemaakt door Chef Joan. 

Laat je tijdens dit arrangement verrassen! Het lekkers wordt in mooie doosjes bij Coffeelicious Bakery aan boord getakeld! Wil je de high tea liever op een etagère? Dat is ook mogelijk. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart.   

Coffeelicious lunch a bordo

€ 17,50 p.p.

Rondvaart met een heerlijke homemade brunch of lunch van Coffeelicious Bakery.  

Tijdens de rondvaart geniet je van diverse verse rijk-belegde broodjes, heerlijke zoete hapjes en jus d’orange van één van de beste koffiezaken van Nederland; Coffeelicious Bakery

Laat je tijdens dit arrangement verrassen! Het lekkers wordt tijdens de rondvaart in de Voorstraathaven bij Coffeelicious Bakery in de Voorstraathaven aan boord getakeld. 

Uiteraard kan dit arrangement worden aangevuld met koffie en/of thee. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Bolwerck hapjes a bordo

€ 12,50 p.p

Rondvaart met diverse soorten borrelhapjes van Het Bolwerck. 

Zin in een rondvaart door de historische binnenstad van Dordrecht in combinatie met heerlijke hapjes en een drankje aan boord? Dat kan! Tijdens deze rondvaart zal er een schaal met diverse soorten hapjes worden verzorgd door Het Bolwerck met o.a. olijven, kaas, zalm en wat brood met smeersels. Tegen meerprijs is het mogelijk om de hapjes uit te breiden met een bittergarnituur en een drankje naar keuze te bestellen zoals een frisdrankje, bier, een fles wijn of prosecco. 

Prijs is exclusief drankjes en uurprijs rondvaart.   

Strada del Vino hapjes a bordo

€ 15,00 p.p.

Rondvaart met diverse soorten borrelhapjes en een drankje naar keuze van Het Bolwerck. 

Tijdens de rondvaart kan je genieten van een heerlijke plank met antipasti (Italiaanse hapjes) van het restaurant Strada del Vino. De hapjes bestaan uit vier soorten vleeswaren met olijven, Parmezaanse kaas en crème van balsamico en crostini. Dit arrangement kan worden aangevuld met pizza’s, pizzapunten en/of foccacia.

Prijs is exclusief drankjes en uurprijs rondvaart. 

 

Strada del Vino diner a bordo

€ 42,50 p.p

Rondvaart met een Italiaans 3-gangen shared dining diner van Strada del Vino aan boord. 

Heerlijk genieten aan boord van de Italiaanse gerechten tijdens een mooie avondvaart door de binnenstad van Dordrecht en de Hollandse Biesbosch. De duur van dit arrangement is drie uur. Wil je korter varen, dan kunnen wij de duur op aanvraag aanpassen. De minimale duur van dit arrangement is twee uur. 

Wij verzorgen dit arrangement in samenwerking met het Italiaanse restaurant Strada del Vino. Kijk voor meer informatie en het menu op onze pagina: Dineren aan boord.    

Prijs is exclusief drankjes en uurprijs rondvaart. 

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Reserveer nu