Luxe Klassieke boot – Talamod

Een echte klassieker met een moderne twist

Onze luxe klassieke boot Talamod is onze meest populaire boot voor kleinere rondvaarten. Voor een gezellige vaart met familie, vrienden, collega’s, huwelijksaanzoeken, bruiloften en door de ruime zithoek ook zeer geschikt voor diners aan boord. Voor een rondvaart met 9 personen kunnen wij de bank verlengen, waardoor je comfortabel met elkaar kunt ontspannen aan boord. De laatste toevoeging aan deze toch al prachtige boot is de mooie kap die wij bij regen of frisser weer kunnen opzetten. Kortom: de perfecte privé locatie om op te genieten terwijl je je kunt verwonderen over de schoonheid van Dordrecht vanaf het water!

Hieronder lees je het verhaal over onze klassieker Talamod.klassieke boot

Over Talamod

Onze prachtig gerenoveerde boot Talamod is een originele Iversen Cabine Cruister en gebouwd in 1950. Deze prachtige boot is een aantal jaren geleden in 2,5 jaar tijd tot elk detail en op duurzame wijze gerestaureerd door de vorige eigenaar en timmerman John van Doorn. Duurzaamheid is ook het oude behouden, verduurzamen en een nieuwe bestemming geven voor de toekomst. 

In 2019 is zij bij ons in de vaart gebracht als rondvaartboot. Met haar lichte bekleding, teakhouten details en ingebouwde koelkast ervaren onze gasten veel comfort tijdens de vaart, waarbij het voelt alsof je op je eigen boot bent. In geval van regen of veel zon kan de cabriokap worden opgezet. De verfijnde teakhouten details geven de boot een prachtige luxe look. 

Talamod past perfect binnen de vloot en is sinds haar komst een enorme toevoeging gebleken! 

Bekijk ook

Andere boten

Wij zijn erg trots op onze vloot van unieke rondvaartboten, die allemaal hun eigen geschiedenis en achtergrond hebben. 

Felicità

Ruime klassieke boot

Onze Italiaanse aanwinst Felicità Is in september 2021 vanuit Italië naar Nederland getransporteerd. Op de grote, lange bank kun je heerlijk ruim met 12 personen zitten. 

Il Viaggio

Kleine luxe klassieke boot

Vanuit een passie om iets bijzonders te creëren is Frans Stom jaren bezig geweest met het bouwen van een klassieke boot naar het ontwerp van een Riva Ariston.

Reserveer nu