Klassieke boot – Talamod

Een echte klassieker met een moderne twist

Onze prachtig gerenoveerde boot Talamod is een Zweedse Iversen en gebouwd in 1950. In 2019 is zij weer opnieuw in de vaart gebracht als rondvaartboot. Talamod is in 2,5 jaar tijd tot elk detail en op duurzame wijze gerestaureerd door de vorige eigenaar en timmerman John van Doorn. Duurzaamheid is ook het oude behouden, verduurzamen en een nieuwe bestemming geven voor de toekomst. Talamod past perfect binnen de vloot en is sinds haar komst een enorme toevoeging gebleken!

Details

  • Max. 10 gasten (momenteel 7)
  • Volledig gerestaureerde luxe klassieke boot uit 1950
  • Open achterdek voor een wijds uitzicht 
  • Kajuit met toilet  
  • Klassieker van 9 meter
  • Prachtige afwerking met iroko & mahonie
  • Uitermate geschikt voor diners aan boord  

Over Talamod

Onze luxe klassieke boot Talamod is onze meest populaire boot voor kleinere rondvaarten. Voor een gezellige vaart met familie, vrienden, huwelijksaanzoeken, bruiloften en door de ruime zithoek ook zeer geschikt voor diners aan boord. De laatste toevoeging aan deze toch al prachtige boot is de mooie kap die wij bij regen of frisser weer kunnen opzetten. Kortom de perfecte privé-locatie om op te genieten terwijl je je kunt verwonderen over de schoonheid van Dordrecht en/of de Biesbosch vanaf het water!

Lieve mensen,

Ook dit jaar vinden in Dordrecht weer de Dordtse December Dagen plaats. Van 10 december 2021 tot en met 9 januari 2022 zal de binnenstad weer extra sfeervol verlicht zijn.

Het is bij ons mogelijk om een privévaart te boeken. Wel onder bepaalde voorwaarden en geheel volgens RIVM-richtlijnen. We varen met dit frissere weer overdekt en de boten kunnen worden verwarmd. Daarnaast liggen er fijne plaids aan boord en kunnen wij tijdens de vaarten een lekker hapje en/of drankje verzorgen van een van onze samenwerkingen. Laat het gerust weten als je wilt varen of hier nog vragen over hebt.

In verband met de scherpere maatregelen kunnen de Dordtse December-avondvaarten helaas niet doorgaan. Alleen kleinschalige privevaarten zijn op dit moment toegestaan. Komende weken gaan we iedereen die nog een ticket had van vorig jaar terugbetalen. Hierover hebben wij onlangs een mail gestuurd.

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Cari saluti,

Sirio Barone & team