Huwelijksaanzoeken & bruiloften

Bij ons stap je echt in het huwelijksbootje!

Bij ons kun je kosteloos voorvaren om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bruiloft of huwelijksaanzoek. Tijdens deze vaart kunnen we eventuele speciale wensen doornemen. Ook is het mogelijk om in Dordrecht bij het prachtige Stadhuis in de Voorstraathaven aan te meren met de boot.

Heb je hierover vragen of wil je met ons in gesprek gaan over jouw ideeën voor een huwelijksaanzoek of bruiloft? Wij helpen je graag met al je vragen!

Deze foto’s en video voor de styled wedding shoot ‘Viva la Magia’ zijn gemaakt door fotograaf Kim van Gent Photography en videograaf Mark Curé Visuals in samenwerking met Jawoordaanboord én de volgende lokale ondernemers: bruidsjurk La Nova, pak bruidegom Alexander Roodfeld herenmode, parfumboutique Vicino Sei, haar & make-up Inge Donkers Hair & Make-up.

Een huwelijksaanzoek om nooit te vergeten!  

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om je geliefde ten huwelijk te vragen? Een boottocht door Dordrecht is natuurlijk al romantisch, maar ultieme romantiek is toch wel een huwelijksaanzoek op een prachtige boot in een van de oude havens van Dordrecht. Op aanvraag kunnen wij dit natuurlijk ook op een andere plek in de regio of Rotterdam verzorgen. Geen probleem! Laat ons gerust weten wat je wensen zijn. Wij zullen er alles aan doen om het huwelijksaanzoek samen met jou zo speciaal mogelijk te maken!

Arrangement ‘Jawoordaanboord’

Weddingplanner Desidera Didden van Jawoordaanboord en ErVAARevents heeft een mooi arrangement samengesteld voor jouw huwelijksaanzoek bij ons aan boord. Klik hier om het arrangement te bekijken en/of te boeken. Past dit arrangement niet precies bij je wensen, maar ben je wel helemaal weg van dit mooie thema? Neem dan gerust contact met ons of Desidera om samen te kijken we hoe we dit arrangement kunnen laten passen binnen jouw gelegenheid.