Bruiloften & huwelijksaanzoeken

Vrijblijvend advies

Bij ons stap je echt in het huwelijksbootje!

Geniet op jullie mooiste dag van een romantische vaart op een van ons klassieke boten. Vaar door de oude havens en onder de romantische bruggetjes van Dordrecht door. Even met zijn tweeën genieten van een mooie vaart. Ook is het mogelijk om in Dordrecht aan te meren bij het prachtige Stadhuis in de Voorstraathaven. Hier stap je zo het Stadhuisplein op waar al jullie vrienden en familie staan te wachten. Zo’n mooi entree wordt niet snel vergeten! 

Heb je hierover vragen of wil je met ons in gesprek gaan over jouw ideeën voor een bruiloft? Dat is uiteraard mogelijk. Daarnaast kun je bij ons kosteloos voorvaren om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bruiloft. Tijdens deze vaart kunnen we eventuele speciale wensen doornemen. Wij helpen je graag met al je vragen!

 


Huwelijksaanzoek

Een huwelijksaanzoek om nooit te vergeten!

Ben je op zoek naar een unieke manier om je geliefde ten huwelijk te vragen? Een rondvaart door Dordrecht is natuurlijk al romantisch, maar ultieme romantiek is toch wel een huwelijksaanzoek op een klassieke boot in en om het historische centrum van Dordrecht. Deze bijzondere vaarten hebben een speciale plek in het hart van ons team en we zullen er dan ook alles aan doen om het aanzoek zo bijzonder mogelijk te maken. Wij begrijpen dat het super spannend is om dit allemaal te regelen, maar gelukkig hebben wij vaker zo’n one-in-a-lifetime moment gepland. Bij ons ben je dus in goede handen! 

Heb je hierover vragen of wil je met ons in gesprek gaan over jouw ideeën voor een huwelijksaanzoek? Of heb je een speciaal verzoek? Wij helpen je graag met al je vragen! 

Deze styled wedding video ‘Viva la Magia’ is gemaakt door videograaf Mark Curé. In samenwerking met Jawoordaanboord én de volgende lokale ondernemers: foto’s Kim van Gent bruidsjurk La Nova, pak Alexander Roodfeld, parfumboutique Vicino Sei, haar & make-up Inge Donkers.


Huwelijksaanzoek

Arrangement 'Jawoordaanboord'

Weddingplanner Desidera Didden van Jawoordaanboord en ErVAARevents heeft een mooi arrangement samengesteld voor jouw huwelijksaanzoek bij ons aan boord. Klik hier om het arrangement te bekijken. Past dit arrangement niet precies bij je wensen, maar ben je wel helemaal weg van dit mooie thema? Neem dan gerust contact met ons of Desidera op om samen te kijken hoe we dit arrangement kunnen laten passen binnen jouw gelegenheid.

Heb je hierover vragen of wil je met ons in gesprek gaan over jouw ideeën voor een huwelijksaanzoek? Wij helpen je graag! 


blijvende herinnering

Laat je bruiloft vastleggen door een professionele videograaf!

Videograaf Tirza Verduin van Photo Video Boutique en Liefs van Tirza heeft een passie voor haar vak en dat zie je terug aan haar prachtige video’s. Zij kan je bruiloft of huwelijksaanzoek als geen ander vastleggen op video. Er bestaat voor haar niks mooiers dan hiervan getuige te zijn vanachter haar camera. Tirza creëert van jullie trouwdag een blijvende herinnering die je keer op keer opnieuw kunt beleven. Samen, met vrienden of familie. 

 

 

Arrangement ‘Video della barca’

Samen met Tirza Verduin hebben wij een mooi arrangement samengesteld voor een blijvende herinnering aan de (bruids)vaart. Laat de mooie momenten aan boord in beeld brengen. Of het nu gaat om het laten vastleggen van jullie bruidsvaart, huwelijksaanzoek, vrijgezellenfeest of verjaardag aan boord, Tirza maakt van iedere speciale gelegenheid een blijvende herinnering. 

Neem hierover gerust contact op met ons!  

Deze video is gemaakt door Tirza Verduin van Photo Video Boutique. De gasten genieten aan boord op onze verwarmde waterlimousine Elena tijdens een mooie avondvaart door en om het historische centrum van Dordrecht. Voor aanvang van de vaart worden de heerlijke hapjes van Bistro Twee33 aan boord geserveerd. 

Reserveer nu