Contact

Vragen?
Neem contact op

Heb je een vraag over de boeking van je rondvaart? Of heb je iets te vieren met je vrienden of familie, een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest en heb je hier speciale wensen voor? Misschien ben je een trip naar Dordrecht aan het plannen en wil je weten wat er voor leuke dingen te doen zijn tijdens je verblijf? 

Stuur ons gerust een berichtje via dit contactformulier, de mail, sociale media of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen ons best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Adres:

Voorstraat 237, 3311 EP Dordrecht

Opstapplaats:

Grote Appelsteiger, 3311 EV Dordrecht

(Op aanvraag ook op andere plekken mogelijk.)

Contact opnemen:

06 283 276 86

info@si-barone.nl

FAQ

Veelgestelde vragen

Er zijn diverse rondvaartbedrijven waardoor het misschien moeilijk kiezen is. Maar we maken het je graag wat makkelijker, want:

  • Onze klassieke en luxe boten zijn exclusief, stijlvol en uniek.
  • Wij vinden het belangrijk om te investeren in een duurzame toekomst. Voor meer informatie hierover kijk je op onze pagina Duurzaamheid.
  • Wij serveren geen standaard lunch of hapjes, maar werken samen met lokale ondernemers die een passie hebben voor hun producten. Kijk op onze pagina Arrangementen voor een overzicht van de arrangementen. Laat het ook gerust weten als je andere speciale wensen hebt. 
  • Wij snel op bestemming kunnen zijn.
  • Met onze boten Elena en Felicitá kunnen wij ook als Watertaxi varen naar diverse bestemmingen in de regio. 
  • Tijdens de rondvaart door en om het centrum van Dordrecht varen wij ook een stukje het Drierivierenpunt op. Wij laten je vanaf deze plek graag de mooie skyline van Dordrecht zien. 
  • Onze gasten kunnen op aanvraag ook op andere plekken in de regio opstappen. 
  • Wij de rondvaart volledig op maat kunnen verzorgen.
  • Wij vertellen trots over onze mooie stad Dordrecht.
  • Wij denken graag met je mee om jouw vaart helemaal op maat te verzorgen.

Allereerst, leuk dat je een rondvaart met ons wil boeken! Je kunt bij ons een rondvaart boeken via de knop ‘Reserveer nu’. Daarnaast kun je ons een bericht sturen via het contactformulierBen je benieuwd naar onze arrangementen? Kijk dan onder het kopje Arrangementen.

Sluiten de arrangementen onvoldoende aan bij je wensen? Of heb je zelf een leuk idee voor een unieke invulling van je dag? Wij verzorgen ook arrangementen op maat die wij volledig afstemmen op jouw wensen. Laat het ons gerust weten, wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Roken aan boord van onze boten is niet toegestaan. Dit in verband met de veiligheid. 

Op onze boten zijn de leukste schippers aanwezig! Zij hebben alle kennis en kunde in huis om je de mooiste plekken van Dordrecht en de Biesbosch te laten zien. Maar wil je zelf even sturen en er is een mogelijkheid, dan kan dat natuurlijk met toestemming van de schipper. 

Bij het reserveren van de rondvaart kun je alle wensen aan ons doorgeven. Wij verzorgen de rondvaart dan graag met de gewenste hapjes en drankjes van een van onze samenwerkingen. In sommige gevallen staan zij klaar als je de boot op stapt, zodat de hapjes en/of drankjes direct mee aan boord kunnen bij aanvang van de vaart. De brunches en lunches van Coffeelicious worden tijdens de vaart in de Voorstraathaven aan boord getakeld. Met uitzondering van de high tea, deze komt (indien gewenst) bij aanvang van de vaart op etagères aan boord.

Wil je je eigen hapjes meenemen? Geen probleem! Laat ons even weten wat je van plan bent, dan zorgen wij graag voor servies etc.

Honden zijn ook welkom aan boord! Neem wel een plaid of iets anders mee waar de hond tijdens de vaart op kan zitten of liggen.

Natuurlijk! We hebben speciale reddingsvesten voor kinderen aan boord, maar we horen graag van de voren of deze nodig zijn als dat mogelijk is. Onze rondvaarten zijn voor alle leeftijden!

Geen probleem, onze boten zijn zeker geschikt voor een bedrijfsuitje. Onze boten zijn comfortabel en zeker geschikt voor unieke vergaderingen, een bedrijfsuitje of een borrel aan boord. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Dat is zeker mogelijk! Je bij ons ons kosteloos voorvaren om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bruiloft of huwelijksaanzoek. Tijdens deze vaart kunnen we eventuele speciale wensen doornemen. Ook is het mogelijk om in Dordrecht bij het prachtige Stadhuis in de Voorstraathaven aan te meren met de boot. Dit geldt ook voor huwelijksaanzoeken. Laat ons gerust weten wat jouw ideeën en/of wensen hierover zijn. We denken ook graag met je mee! Kijk voor meer informatie op onze pagina Bruiloften & Huwelijksaanzoeken

Reserveer nu