Vaardebon

Vaardebon

Wil je een origineel cadeau geven? Verras vrienden, familie of collega's met een mooie Vaardebon!

Een Vaardebon is een waardebon die bij ons te verzilveren is voor een mooie rondvaart door het historische centrum van Dordrecht, natuurgebied de Biesbosch of op één van de andere plekken in de Drechtsteden. Daarnaast varen we op aanvraag ook naar en door Rotterdam.

Je kunt kiezen uit een digitale bon of fysieke ‘papieren’ bon en ieder bedrag of type rondvaart is mogelijk. Dit kan al vanaf € 20,00 voor een shared groepsrondvaart tot ieder willekeurig bedrag voor een mooie privé rondvaart.   

Het is tevens mogelijk om één van onze arrangementen of een diner aan boord als Vaardebon te bestellen. Ook watertaxidiensten kunnen met onze Vaardebon verzilverd worden. Wil je meer digitale of fysieke bonnen bestellen? Geen probleem! 

Laat het ons gerust weten als je een Vaardebon op maat wilt laten maken, wij verzorgen het graag. We kunnen deze eventueel nog dezelfde dag bij je bezorgen of opsturen. 

Klik op de button hieronder om de Vaardebon(nen) te bestellen. Heb je hier een vraag over, stel deze dan gerust via het contactformulier op onze contact pagina. 

Reserveer nu