Vaardebon

Wil je een origineel cadeau geven? Verras vrienden of familie met een mooie Vaardebon!

Een Vaardebon is een waardebon die bij ons te verzilveren is voor een mooie rondvaart door het historische centrum van Dordrecht en/of natuurgebied de Biesbosch.

Het is ook mogelijk om één van onze arrangementen of een diner aan boord als Vaardebon te bestellen. Ook watertaxidiensten kunnen met onze Vaardebon verzilverd worden. 

Laat het ons gerust weten als je een Vaardebon op maat wilt laten maken, wij verzorgen het graag. We kunnen deze eventueel nog dezelfde dag bij je bezorgen of opsturen.

Wanneer een Vaardebon wordt doorverkocht aan derden, vervalt de geldigheid. 

Lieve mensen,

Het is op dit moment mogelijk om een privévaart bij ons te boeken. Wel onder bepaalde voorwaarden en geheel volgens RIVM-richtlijnen.

Wij varen met dit frissere weer overdekt en de boten kunnen worden verwarmd. Daarnaast liggen er fijne plaids aan boord en kunnen wij tijdens de vaarten een lekker hapje en/of drankje verzorgen van een van onze samenwerkingen. Laat het gerust weten als je wilt varen of hier nog vragen over hebt!

In verband met de scherpere maatregelen kunnen de Dordrecht 800 jaar Waterstad-vaarten helaas niet doorgaan. Alleen kleinschalige privevaarten zijn op dit moment toegestaan.

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Cari saluti,

Sirio Barone & team