Rondvaarten

Maak een onvergetelijke rondvaart door de mooie oude havens van Dordrecht en de Biesbosch met familie, vrienden of collega’s!

Geniet bij ons aan boord van een rondvaart door en om Dordrecht en de Biesbosch. We hebben met diverse Dordtse ondernemers mooie arrangementen samengesteld, waardoor de rondvaart nog meer een beleving wordt!

Op onze boot Talamod is het ook mogelijk om te dineren aan boord. In samenwerking met restaurant Bistro Twee33 of visrestaurant de Stroper kun je genieten van een uniek diner. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig uitgekozen en verzorgd door Rood, Wit en Rose. Daarnaast kan er met onze boten Fraternità en Elena ook als watertaxi worden gevaren naar diverse bestemmingen in de Drechtsteden en naar Rotterdam. Ook leuk; verras vrienden of familie met een mooie Vaardebon. Wij verzorgen deze graag op maat.

Rondvaarten Dordrecht

Unieke privé rondvaarten op maat

Je kunt op verschillende plaatsen in Dordrecht, in de Biesbosch of in de Drechtsteden opstappen voor de rondvaart. De makkelijkste plaats in de binnenstad is de Wijnbrug. Ook kun je bijvoorbeeld opstappen bij de steiger van Villa Augustus. De rondvaarten en arrangementen die wij verzorgen in Dordrecht en de Biesbosch maken wij graag op maat volledig naar jouw wensen.

Je kunt kiezen uit de volgende prive rondvaarten*:

RondvaartTalamod of Il ViaggioElena of Felicità
Privévaart van één uur door en om de mooie binnenstad van Dordrecht. € 130,00 € 145,00
Privévaart van twee uur door natuurgebied de Hollandse Biesbosch. 260,00 290,00
Privévaart van drie uur; combi van de binnenstad en de Hollandse Biesbosch€ 375,00 420,00

*Het is ook mogelijk om een rondvaart van 1,5 uur, 2,5 uur, 3,5 uur of langer te maken. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij sturen je dan een prijsopgave.

Shared rondvaart

Met onze nieuwe ruimere luxe boot Felicità is het ook mogelijk om een shared rondvaart te boeken met kleine groepjes andere gasten. We kiezen er bewust voor om de groepen aan boord klein te houden, zodat je voldoende ruimte hebt om te ontspannen. Ook is het op deze manier mogelijk om 1,5 meter aan te houden tussen de verschillende gasten.