Rondvaarten

Wij verzorgen rondvaarten en arrangementen in Dordrecht en de Biesbosch!

Het is op een veilige en verantwoorde manier mogelijk om met ons te varen!
Met Talamod en Elena kunt u op dit moment met 2 personen of 1 huishouden mee varen (kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee voor het maximaal aantal personen). We hopen dat de RIVM regels snel iets versoepelen zodat we weer met iets grotere gezelschappen kunnen rondvaren.

U kunt bij ons aan boord heerlijk genieten van een rondvaart door en om Dordrecht en/of de Biesbosch. We hebben met diverse Dordtse ondernemers leuke en lekkere arrangementen waardoor de rondvaart nog meer een beleving wordt! Met Fraternita en Elena kan er ook als watertaxi gevaren worden naar diverse bestemmingen in de Drechtsteden en naar Rotterdam.

Ook leuk; verras vrienden of familie met een mooie Vaardebon. Wij verzorgen deze graag op maat!

Rondvaarten Dordrecht

Maak een onvergetelijke tocht met ons door de mooie oude havens van Dordrecht met familie, vrienden of collega’s!

Wij verzorgen rondvaarten en arrangementen door Dordrecht en de Biesbosch met onze boten Talamod, Fraternita en Elena. Wilt u bij uw rondvaart een leuk arrangement reserveren? Kijk dan voor meer informatie bij Arrangementen. Ook is het mogelijk om op onze boot Talamod te dineren aan boord. In samenwerking met restaurant Bistro Twee33 of visrestaurant de Stroper kunt u genieten van een uniek diner!

U kunt op verschillende plaatsen in Dordrecht, in de Biesbosch of in de Drechtsteden opstappen voor uw rondvaart. De makkelijkste plaats in de binnenstad is de Wijnbrug. Ook kunt u bijvoorbeeld opstappen bij Villa Augustus. De rondvaarten en arrangementen die wij verzorgen in Dordrecht en de Biesbosch maken wij graag op maat naar uw wensen.

Heeft u nog vragen, dan beantwoorden wij deze graag!

U kunt kiezen uit de volgende prive rondvaarten*:

RondvaartTalamod of FraternitaElena
Privé rondvaart van één uur door en om de mooie binnenstad van Dordrecht. € 110,00 (normale prijs is € 120,00) € 125,00 (normale prijs is € 145,00)
Privé rondvaart van twee uur door natuurgebied de Hollandse Biesbosch. € 220,00 (normale prijs is € 240,00) € 250,00 (normale prijs is € 290,00)
Privé rondvaart van drie uur; combinatie van de mooie binnenstad en natuurgebied de Hollandse Biesbosch€ 315,00 (normale prijs is € 360,00) € 360,00 (normale prijs is € 435,00)

*Het is ook mogelijk om een rondvaart van 1,5 uur, 2,5 uur, 3,5 uur of langer te maken. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij sturen u dan een prijsopgave.