Rondvaarten

Maak een onvergetelijke rondvaart door de mooie historische havens van Dordrecht en de Biesbosch met familie, vrienden of collega’s!

Geniet bij ons aan boord van een rondvaart door en om het historische centrum van Dordrecht en de Biesbosch. We hebben met diverse Dordtse ondernemers mooie arrangementen samengesteld, waardoor de rondvaart nog meer een beleving wordt!

Rondvaart

Privé rondvaart

Je kunt op verschillende plaatsen in de binnenstad van Dordrecht, in de Biesbosch of in de Drechtsteden opstappen voor de rondvaart. De makkelijkste plaats in de binnenstad van Dordrecht is de Grote Appelsteiger, achter ons kantoor op de Voorstraat 237. Maar je kunt bijvoorbeeld ook opstappen bij Villa Augustus of de Pottenkade, aan de voet van de Grote Kerk. De rondvaarten en arrangementen die wij verzorgen maken wij geheel op maat en volledig naar jouw wensen. 

* Het is ook mogelijk om een rondvaart van 3,5 uur, 4 uur of langer te maken. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij sturen je dan een prijsopgave.

* Onze opstapplaats is bij de Grote Appelsteiger in Dordrecht, achter ons kantoor op de Voorstraat 237 in Dordrecht. Indien de opstap bij Villa Augustus, Pottenkade of in Zwijndrecht is, rekenen wij € 20,00 aanvaarkosten. 

Andere locaties zijn op aanvraag mogelijk. Hiervoor maken wij een passende berekening. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden 

Rondvaart in groep

Shared rondvaarten

Met onze ruimere luxe boot Felicità is het ook mogelijk om een shared rondvaart te boeken met kleine groepjes andere gasten. We kiezen er bewust voor om de groepen aan boord klein te houden, zodat je voldoende ruimte hebt om te ontspannen.

Deze rondvaarten duren 1 uur en zijn € 20,00 per persoon. Bij slecht weer is het mogelijk om overdekt te zitten. Klik hieronder om de data en tijdstippen te zien die je kunt reserveren. De opstap van deze rondvaarten is bij de Wijnbrug. Benvenuto a bordo!

Benieuwd naar onze boten?

Geniet van een onvergelijke rondvaart met een van onze luxe klassieke boten!

Op onze boot Talamod is het ook mogelijk om te dineren aan boord. In samenwerking met restaurant Bistro Twee33 kun je genieten van een uniek diner. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig uitgekozen en verzorgd door Rood, Wit en Rose. Daarnaast kan er met onze boten Elena en Felicità ook als watertaxi worden gevaren naar diverse bestemmingen in de Drechtsteden en naar Rotterdam. Ook leuk; verras vrienden of familie met een mooie Vaardebon. Wij verzorgen deze graag op maat.

Reserveer nu