Rondvaarten

Wij verzorgen rondvaarten en arrangementen in Dordrecht en de Biesbosch!

Wilt u in deze tijd met uw gezin, familie, vrienden of collega’s een rondvaart of arrangement reserveren in en om het centrum van Dordrecht of de Biesbosch? Het is op een veilige en verantwoorde manier mogelijk om met ons te varen! Met zowel Talamod als Fraternita kunt u op dit moment tot maximaal 6/7 personen mee varen.

Reserveert u twee boten, dan is het mogelijk om met een grotere groep te varen tot maximaal 12 personen. Dit uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. De prijs voor zowel Talamod als Fraternita is nu € 95,00 per uur in plaats van € 115,00. U kunt een rondvaart maken door de binnenstad van Dordrecht of naar de Biesbosch. Met Fraternita kan er ook als watertaxi gevaren worden naar diverse bestemmingen in de Drechtsteden en naar Rotterdam.

Ook leuk; verras vrienden of familie met een mooie Vaardebon. Wij verzorgen deze graag op maat!

Rondvaarten Dordrecht

Maak een onvergetelijke tocht met ons door de mooie oude havens van Dordrecht met familie, vrienden of collega’s!

Wij verzorgen rondvaarten en arrangementen door Dordrecht en de Biesbosch met onze boten Talamod en Fraternita. U kunt de boten privé reserveren tot maximaal 6/7 personen per boot. Bent u met een grotere groep, dan kunnen wij in samenwerking met andere leuke Dordtse rondvaart aanbieders extra boten verzorgen. In overleg is er veel mogelijk!

Wilt u bij uw rondvaart een leuk arrangement reserveren, kijk dan voor meer informatie bij Arrangementen. Ook is het mogelijk om te dineren aan boord. In samenwerking met restaurant Bistro Twee33 of visrestaurant de Stroper kunt u genieten van een uniek diner!

U kunt op verschillende plaatsen in Dordrecht, in de Biesbosch of in de Drechtsteden opstappen voor uw rondvaart. De makkelijkste plaats in de binnenstad is de Wijnbrug. Ook kunt u bijvoorbeeld opstappen bij Villa Augustus. De rondvaarten en arrangementen die wij verzorgen in Dordrecht en de Biesbosch maken wij graag op maat naar uw wensen.

Heeft u nog vragen, dan beantwoorden wij deze graag!

U kunt kiezen uit de volgende prive rondvaarten*:

RondvaartPrijs
Privé rondvaart van één uur door en om de mooie binnenstad van Dordrecht. € 95,00 (normale prijs is € 115,00)
Privé rondvaart van twee uur door natuurgebied de Hollandse Biesbosch. € 190,00 (normale prijs is € 225,00)
Privé rondvaart van drie uur; combinatie van de mooie binnenstad en natuurgebied de Hollandse Biesbosch€ 270,00 (normale prijs is € 325,00)

*Het is ook mogelijk om een rondvaart van 1,5 uur, 2,5 uur, 3,5 uur of langer te maken. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij sturen u dan een prijsopgave.