Boten

Onze vloot

Geniet van een onvergetelijke rondvaart met een van onze luxe klassieke boten

Op zoek naar een mooie rondvaart door de historische binnenstad van Dordrecht en/of de Biesbosch met luxe klassieke boten, hoogwaardige kwaliteit en service? Wij zijn erg trots op onze vloot van unieke rondvaartboten, die allemaal hun eigen geschiedenis en achtergrond hebben. 

Onze vloot bestaat uit 4 boten: TalamodElenaIl Viaggio en FelicitàIedere boot heeft zijn eigen unieke karakter en is geschikt voor verschillende gelegenheden.  

Het is uiteraard ook mogelijk om 2, 3, of 4 boten te reserveren indien je met een grotere groep bent. Daarnaast is het mogelijk om naar andere plekken in de regio Drechtsteden of naar Rotterdam te varen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! 

Wij varen het hele jaar!

Met onze boten Elena en Felicità varen wij het hele jaar door en is het mogelijk om overdekt en verwarmd te varen. Talamod en Il Viaggio hebben een cabriokap die bij regenachtig weer opgezet kunnen worden. 

Benvenuto a bordo! 

Talamod

Luxe klassieke boot

Onze prachtig gerenoveerde boot Talamod is een Zweedse Iversen en gebouwd in 1950. Talamod is in 2,5 jaar tijd volledig op duurzame wijze gerestaureerd. 

Elena

Luxe waterlimousine

Elena is een Venetiaanse waterlimousine die uitermate geschikt is als rondvaartboot in Dordrecht. Daarnaast vaart Elena ook als watertaxi in de Drechtsteden en Rotterdam.

Felicità

Ruime klassieke boot

Onze ruime klassieker Felicità Is in september 2021 vanuit Italië naar Nederland getransporteerd. Op de grote, lange bank kun je heerlijk ruim met 12 personen zitten. 

Il Viaggio

Kleine luxe klassieke boot

Il Viaggio is een luxe boot naar het ontwerp van een Riva Ariston. Zij geeft een intiem gevoel aan je rondvaart en is daardoor zeer geschikt voor een romantische vaart.  

Reserveer nu