Boten

Geniet van een onvergetelijke rondvaart met een van onze luxe klassieke boten Talamod, Elena, Felicità of Il Viaggio.
Onze vloot

Geniet van een onvergetelijke rondvaart met een van onze luxe klassieke boten

Op zoek naar een mooie rondvaart door de historische binnenstad van Dordrecht en/of de Biesbosch met luxe klassieke boten, hoogwaardige kwaliteit en service? Wij zijn erg trots op onze vloot van unieke rondvaartboten, die allemaal hun eigen geschiedenis en achtergrond hebben. Onze vloot bestaat uit 4 boten: TalamodElena en onze laatste nieuwste aanwinst Felicità, een grotere klassieker met veel ruimte. Daarnaast varen we vanaf dit jaar ook met een kleine luxe klassieke boot: Il Viaggio. Iedere boot heeft zijn eigen unieke karakter en is geschikt voor verschillende gelegenheden.

Het is uiteraard ook mogelijk om twee, drie of vier boten te reserveren indien je met een grotere groep bent. Daarnaast is het mogelijk om naar andere plekken in de Drechtsteden of Rotterdam te varen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Talamod

Luxe klassieke boot

Onze prachtig gerenoveerde boot Talamod is een Zweedse Iversen en gebouwd in 1950. Talamod is in 2,5 jaar tijd volledig op duurzame wijze gerestaureerd. In 2019 is zij in de vaart gebracht als rondvaartboot.  

Elena

Luxe waterlimousine

Elena is in 2020 aan de vloot toegevoegd. Elena is een Venetiaanse waterlimousine die uitermate geschikt is als rondvaartboot in Dordrecht. Daarnaast vaart Elena ook als watertaxi in de Drechtsteden en naar Rotterdam.   

Felicità

Ruime klassieke boot

Onze ruime klassieker Felicità Is in september 2021 vanuit Italië naar Nederland getransporteerd. Op de grote, lange bank kun je heerlijk ruim met 12 personen zitten. 

Il Viaggio

Kleine luxe klassieke boot

Vanuit een passie om iets bijzonders te creëren is Frans Stom jaren bezig geweest met het bouwen van een klassieke boot naar het ontwerp van een Riva Ariston.

Reserveer nu