Ruime klassieke boot – Felicità

Een ruime klassieke Italiaanse boot

Onze nieuwe Italiaanse aanwinst Felicità is afgelopen september vanuit Italië naar Nederland getransporteerd. Op de grote, lange bank kun je heerlijk ruim met 12 personen zitten. Door de ruimte is deze klassieker zeer geschikt voor grotere groepen.

Details

  • Gerenoveerde luxe boot
  • Comfortabele banken
  • In Dordrecht met max. 12 gasten
  • Buitenkeuken (vanaf april 2022)
  • Op maat gemaakte ijskast en toilet
  • 10 meter semi-open boot
  • Prachtige style boot van Iriko hout en teak

Over Felicità

Felicità (dit betekent geluk, welvarend in het Italiaans) is een ruime boot van het Italiaanse jachtbouw-bedrijf Cantiere Cislaghi. Deze klassieke boot heeft altijd op het mooie Logo Maggiore gevaren. In 1984 zijn er maar 3 boten in dit klassieke model gemaakt en de andere 2 boten varen nog steeds op het Italiaanse meer. Met een lengte van 10 meter en een breedte van 3 meter is zij erg ruim. Er is plek voor 25 personen, maar in en om Dordrecht is het mogelijk om met 12 personen mee te varen. Op sommige andere plekken is het wel mogelijk om met meerdere personen te varen, zoals op de Giessen. Vraag hier gerust naar, we kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Door de ruimte van de boot en het unieke ontwerp waren we gelijk verkocht toen we afgelopen september met oud-eigenaar Richard op het Lago Maggiore voeren. Nog geen maand daarna werd de boot vanuit Italië naar onze werkplaats in Dordrecht getransporteerd. Zo gaaf! De afgelopen weken zijn we met het team volop bezig geweest met de renovatie van Felicità. Het houtwerk is volledig aangepakt en gerenoveerd, de zithoek is voorzien van nieuwe luxe bekleding en er zijn nog plannen voor een nieuwe opbouw, een kookgelegenheid voor live coocking aan boord, een toilet en een demontabel dak zodat je met mooi weer ook helemaal open kan varen. Dit zal medio maart/april 2022 worden gerealiseerd en de 3D tekeningen hiervoor zijn al in de maak.

We hopen jullie snel aan boord te mogen verwelkomen van onze nieuwe aanwinst!

Lieve mensen,

Het is op dit moment mogelijk om een privévaart bij ons te boeken. Wel onder bepaalde voorwaarden en geheel volgens RIVM-richtlijnen.

Wij varen met dit frissere weer overdekt en de boten kunnen worden verwarmd. Daarnaast liggen er fijne plaids aan boord en kunnen wij tijdens de vaarten een lekker hapje en/of drankje verzorgen van een van onze samenwerkingen. Laat het gerust weten als je wilt varen of hier nog vragen over hebt!

In verband met de scherpere maatregelen kunnen de Dordrecht 800 jaar Waterstad-vaarten helaas niet doorgaan. Alleen kleinschalige privevaarten zijn op dit moment toegestaan.

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Cari saluti,

Sirio Barone & team