Watertaxi

Als watertaxi brengen wij je graag snel naar de gewenste bestemming in Dordrecht, de Drechtsteden of naar Rotterdam!

Onze waterlimousine Elena is uitermate geschikt als watertaxi. Met deze boot kunnen wij je van of naar vele andere plaatsen in de regio brengen of ophalen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Hieronder vind je de diverse bestemmingen met de daarbij behorende prijzen. Als watertaxi varen wij niet alleen naar Dordrecht, de Drechtsteden of Rotterdam, maar kunnen wij uiteraard ook naar alle plaatsen varen die gemakkelijk vanaf Dordrecht via het water te bereiken zijn. Laat het ons gerust weten als je graag naar een bestemming vaart die niet op de onderstaande lijst staat.

Een watertaxi vaart is ook te combineren met een rondvaart of arrangement. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld de vaart te combineren met heerlijke wijn of prosecco van Rood, wit en Rose.

Leuk om te weten is dat Elena een originele Venetiaanse waterlimousine is met een snelheid van circa 70 kilometer per uur. Wij hebben haar vernoemd naar mijn Venetiaanse oma Elena.

Tarieven

Voor watertaxi-diensten met Elena hanteren wij een uurprijs van € 145,00 (de normale prijs is € 165,00). Hierin wordt de aanvaar- en/of terugvaartijd mee berekend.

LocatieWaterlimousine Elena
Papendrecht € 65,00
Zwijndrecht € 65,00
Hotel Ara in Zwijndrecht € 90,00
Alblasserdam € 100,00
Sliedrecht € 100,00
Kinderdijk € 135,00
Rotterdam centrum € 155,00
Gorinchem € 155,00
Slot Loevestijn € 175,00

Eventuele andere plaatsen op aanvraag mogelijk!  

Lieve mensen,

Ook dit jaar vinden in Dordrecht weer de Dordtse December Dagen plaats. Van 10 december 2021 tot en met 9 januari 2022 zal de binnenstad weer extra sfeervol verlicht zijn.

Het is bij ons mogelijk om een privévaart te boeken. Wel onder bepaalde voorwaarden en geheel volgens RIVM-richtlijnen. We varen met dit frissere weer overdekt en de boten kunnen worden verwarmd. Daarnaast liggen er fijne plaids aan boord en kunnen wij tijdens de vaarten een lekker hapje en/of drankje verzorgen van een van onze samenwerkingen. Laat het gerust weten als je wilt varen of hier nog vragen over hebt.

In verband met de scherpere maatregelen kunnen de Dordtse December-avondvaarten helaas niet doorgaan. Alleen kleinschalige privevaarten zijn op dit moment toegestaan. Komende weken gaan we iedereen die nog een ticket had van vorig jaar terugbetalen. Hierover hebben wij onlangs een mail gestuurd.

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Cari saluti,

Sirio Barone & team