Watertaxi

vervoer

Watertaxi

Als watertaxi brengen wij je graag snel naar de gewenste bestemming in Dordrecht, de Drechtsteden en naar Rotterdam!

Onze Italiaanse waterlimousine Elena en watertaxi Felicità zijn naast het maken van een rondvaart ook uitermate geschikt als watertaxi. Met deze boten kunnen wij je van of naar vele andere plaatsen in de regio brengen of ophalen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Als watertaxi varen wij niet alleen van en naar Dordrecht, de Drechtsteden of Rotterdam, maar kunnen wij uiteraard ook naar alle plaatsen varen die gemakkelijk vanaf Dordrecht via het water te bereiken zijn. Laat het ons gerust weten als je graag naar een bestemming vaart die niet in het onderstaande overzicht staat. 

 

kosten

Tarieven

Hieronder vind je de diverse bestemmingen met de daarbij behorende prijzen. Een watertaxi vaart is ook te combineren met een rondvaart of arrangement. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld de vaart te combineren met heerlijke wijn of prosecco van Rood, wit en Rose.

Eventuele andere plaatsen op aanvraag mogelijk!  

Leuk om te weten is dat Elena een originele Venetiaanse waterlimousine is met een snelheid van circa 70 kilometer per uur. Wij hebben haar vernoemd naar mijn Venetiaanse oma Elena. Onze laatste nieuwe aanwinst Felicità is een watertaxi die altijd op het Lago Maggiore heeft gevaren.

Reserveer nu