Arrangementen

Maak je rondvaart extra speciaal met een van onze arrangementen!

In samenwerking met verschillende ondernemers kun je bij de rondvaart diverse arrangementen reserveren. Of het nu gaat om een rondvaart door het oude centrum van Dordrecht in combinatie met een mooie stadswandeling, een diner aan boord of een ontspannen vaart met lekkere hapjes door natuurgebied de Biesbosch, er is veel mogelijk!

Arrangementen op maat

Sluiten de arrangementen onvoldoende aan bij je wensen? Of heb je zelf een leuk idee voor een unieke invulling van je dag? Wij verzorgen ook arrangementen op maat die wij volledig afstemmen op jouw wensen. Stuur ons gerust een email en wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Arrangementen & Tarieven: 

Tagine Verwenarrangement op de Giessen. Geniet van een mooie vaart op de Giessen met een Marokkaanse lunch/diner van De Tagine! Ontvangst is met Marokkaanse thee incl. lekkernijen. Vervolgens ligt Talamod klaar aan de steiger om op te stappen en te genieten van een vaart over de Giessen in Marrakech stijl. De nieuwe data worden binnenkort bekend gemaakt. Prijs lunch/diner € 130,00 p.p. (all-in incl. drankjes, diner & rondvaart)

Hop, Water en G(r)aan route.
In samenwerking met De Stadswandeling 010 hebben we deze speciale waterroute georganiseerd. Deze bestaat uit een rondvaart van 1 uur waarbij je onderweg geniet van lokale bieren met bijpassende hapjes en bezoek je Rotterdamse bierbrouwerijen. De nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt. Prijs € 49,50 p.p. (incl. rondvaart van een uur en heerlijke speciaalbieren). Reserveer hier.

Dordrecht waterroute. In samenwerking met De Stadswandeling 078 hebben we dit leuke arrangement samengesteld. Dit bestaat uit een ‘Italiaanse’ wandelroute (zo’n 5 km), een rondvaart door Dordrecht, een menukaart met een Italiaans tintje met leuke deals bij de horeca en een pubquiz over de geschiedenis van Dordt. Tijdens de wandeling kom je langs een aantal leuke restaurantjes. Prijs € 22,50 p.p. Reserveer hier.
Stadswandeling en rondvaart. Dordrecht is de oudste stad van Holland. Met honderden monumenten is er in de historische binnenstad altijd iets te ontdekken. Met een goede, lokale gids zie je veel meer van de stad. Ervaar Dordrecht met een interactieve stadswandeling in combinatie met een mooie rondvaart met ons. Dit arrangement hebben wij samengesteld in samenwerking met Ontdek Dordrecht. Klik hier om aan te geven wat jouw wensen zijn voor een mooie rondleiding en vaart op maat!
Fruits de mer a bordo. Maak een mooie rondvaart met een luxe plateau met zeevruchten. Geniet tijdens de vaart van heerlijke fruits de mer van Visrestaurant De Stroper. Het plateau met zeevruchten wordt in de Wijnhaven bij Visrestaurant De Stroper aan boord geserveerd. Uiteraard kan dit worden aangevuld met een flesje wijn of prosecco. Prijs € 27,50 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
Coffeelicious a bordo; rondvaart met ontbijt, brunch of lunch. Lekker varen en genieten van verse rijk-belegde broodjes, heerlijke zoete hapjes en/of coffee/thee van één van de beste koffiezaken van Nederland: Coffeelicious. Laat je tijdens dit arrangement verrassen; het lekkers wordt tijdens de vaart bij Coffeelicious aan de Voorstraathaven aan boord getakeld! Prijs € 15,00 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
High Tea a bordo; rondvaart met high tea. Heerlijk genieten van een mooie vaart met high tea aan boord. Tijden deze twee uur durende vaart kunt u genieten van heerlijke thee en de lekkerste hapjes van Coffeelicious, gemaakt door Chef Joan. Laat je tijdens dit arrangement verrassen; het lekkers wordt bij Coffeelicious naar beneden in de boot getakeld! Prijs: € 23,50 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
Bolwerck a bordo; rondvaart met borrelhapjes en drankje naar keuze. Zin in een gezellige vaart door de mooie binnenstad met een lekker borrelhapjes en een drankje aan boord? Dat kan! Tijdens deze rondvaart zal er een schaal met diverse borrelhapjes en een drankje naar keuze (frisdrank en/of bier) door Het Bolwerck worden verzorgd. Liever een wijntje? Ook dat is uiteraard tegen meerprijs mogelijk! Prijs € 10,00 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
Barca e Vino; rondvaart en high wine. Een heerlijke vaart door de binnenstad met aansluitend een uitgebreide wijnproeverij bij Rood, Wit & Rosé. U kunt hier genieten van mooie wijnen op een prachtige plek aan de Wijnhaven. Hierbij worden bijpassende hapjes geserveerd. Op aanvraag is het ook mogelijk om een wijnproeverij aan boord te reserveren. Het minimum aantal personen is 6. ​Prijs: € 27,50 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart) 
Bistro Twee 33 a bordo; rondvaart met luxe hapjes aan boord. Vaar door de mooie oude havens van Dordrecht en geniet aan boord van de heerlijke luxe hapjes van Bistro Twee 33. Eventueel kan dit worden aangevuld met een mooie fles wijn of prosecco. De hapjes (en drankjes) worden in de Wijnhaven aan boord geserveerd. ​Prijs hapjes € 15,00 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart) . Oesters kunnen toegevoegd worden voor €3,00 p.p.
Diner a bordo; rondvaart met een heerlijk diner aan boord. Heerlijk dineren aan boord tijdens een mooie avondvaart door de binnenstad en de Biesbosch. Je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt dineren aan boord. Dit kan variëren vanaf de duur van twee uur. Wij verzorgen diners aan boord in samenwerking met de restaurants Bistro Twee 33 en De Stroper. Kijk voor meer informatie op op onze pagina: Diner aan boord. ​Prijs drie gangen diner Bistro Twee 33 of De Stroper: €42,50 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
Prosecco o vino a bordo; rondvaart met Prosecco of wijn aan boord. Geniet met je familie, vrienden en/of geliefde van een mooie rondvaart met Prosecco of wijn door de prachtige oude havens en binnenstad van Dordrecht. Wij serveren dit met plat en bruisend water. ​Prijs: fles Prosecco €30,00. Fles rood/wit/rosé €25,00 (exclusief uurprijs rondvaart)
Poffertjes e barca; rondvaart en poffertjes eten. Heerlijk varen door de binnenstad en daarna bij Visser’s Poffertjes genieten van de lekkerste poffertjes! Visser’s is gevestigd in een historische pand aan de Groenmarkt. De poffertjes worden hier al meer dan 85 jaar volgens authentiek recept bereid. Uiteraard is het ook mogelijk om aan boord van de poffertjes te genieten! Prijs € 7,50 p.p. (inclusief 1 drankje p.p., exclusief uurprijs rondvaart)  
Olala Chocola e barca; rondvaart en workshop bonbons maken: op zoek naar een leuk (bedrijfs)uitje met uw vrienden of collega’s? Wat dacht je van een bonbonworkshop bij Olala Chocola in combinatie met een mooie rondvaart door Dordrecht? Voor dit arrangement is het minimum aantal personen 8 en het maximum aantal personen 15. ​Prijs: € 26,50 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
(Er)vaar in Dordrecht; een mooie stadswandeling en rondvaart: een geweldige stadswandeling van 1,5 uur met een van onze bevlogen stadsgidsen en Dordt-kenners Jaap Bouman en Wim Huijzers. Aansluitend (of voorafgaand) kun je genieten van een mooie rondvaart. Het minimum aantal personen is 4 en het maximum aantal is 15. 
Prijs € 50,00 per groep (exclusief uurprijs rondvaart)

Lieve mensen,

Ook dit jaar vinden in Dordrecht weer de Dordtse December Dagen plaats. Van 10 december 2021 tot en met 9 januari 2022 zal de binnenstad weer extra sfeervol verlicht zijn.

Het is bij ons mogelijk om een privévaart te boeken. Wel onder bepaalde voorwaarden en geheel volgens RIVM-richtlijnen. We varen met dit frissere weer overdekt en de boten kunnen worden verwarmd. Daarnaast liggen er fijne plaids aan boord en kunnen wij tijdens de vaarten een lekker hapje en/of drankje verzorgen van een van onze samenwerkingen. Laat het gerust weten als je wilt varen of hier nog vragen over hebt.

In verband met de scherpere maatregelen kunnen de Dordtse December-avondvaarten helaas niet doorgaan. Alleen kleinschalige privevaarten zijn op dit moment toegestaan. Komende weken gaan we iedereen die nog een ticket had van vorig jaar terugbetalen. Hierover hebben wij onlangs een mail gestuurd.

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Cari saluti,

Sirio Barone & team