Arrangementen

Maak je rondvaart extra speciaal met een van onze arrangementen!​
Speciaal voor jou

Maak je rondvaart extra speciaal met een van onze arrangementen!

In samenwerking met diverse ondernemers kun je bij de rondvaart verschillende arrangementen boeken. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest aan boord met een hapje en drankje, een rondvaart met familie of vrienden door Dordrecht met een brunch, een avondvaart met diner aan boord of een romantische rondvaart met een gevulde picknickmand door natuurgebied de Biesbosch, wij bieden een vaartocht in combinatie met een arrangement op maat! 

Wil je bij ons in het huwelijksbootje stappen of ben je op zoek naar een origineel idee voor een huwelijksaanzoek? Kijk op onze pagina bruiloften en huwelijksaanzoeken voor de mogelijkheden. 

Of ben je op zoek naar een origineel uitje voor jouw bedrijf? Op onze pagina bedrijfsuitjes staan meerdere suggesties. Er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee! 

Privé arrangementen

Privé rondvaarten met arrangement

Bistro Twee 33 a bordo

€ 19,00 p.p.

Rondvaart met luxe hapjes van restaurant Bistro Twee33. 

Vaar door en om het mooie historische centrum van Dordrecht en geniet aan boord van de heerlijke luxe hapjes van Bistro Twee 33

Eventueel kan dit worden aangevuld met oesters en een mooie fles wijn of prosecco. De hapjes (en drankjes) worden in de Wijnhaven aan boord  geserveerd.

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

 

Diner a bordo

€ 47,50 p.p.

Rondvaart met een shared dining van Bistro Twee33 aan boord.  

Heerlijk dineren aan boord tijdens een mooie avondvaart door de binnenstad en de Biesbosch. Je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt dineren aan boord. Dit kan variëren vanaf de duur van twee uur. 

Wij verzorgen diners aan boord in samenwerking met restaurant Bistro Twee 33. Kijk voor meer informatie op op onze pagina: Diner aan boord 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Coffeelicious a bordo

€ 15,00 p.p.

Rondvaart met een heerlijke homemade brunch of lunch van Coffeelicious Bakery.  

Tijdens de rondvaart geniet je van diverse rijk-belegde sandwiches, een heerlijk Coffeelicious cookie en jus d’orange van één van de beste koffiezaken van Nederland; Coffeelicious Bakery

Indien je de lunch aan boord getakeld wilt hebben, dan is dat mogelijk. Geef dit dan aan bij de reservering. De lekkernijen komen dan tijdens de rondvaart bij Coffeelicious in de Voorstraathaven aan boord. Een extra leuke verrassing tijdens de vaart! Allergieën of dieetwensen? Laat het ons gerust weten! 

Uiteraard kan dit arrangement worden aangevuld met koffie en/of thee. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

High Tea a bordo

€ 25,00 p.p.

Varen en genieten van een heerlijke high tea van Coffeelicious Bakery bij ons aan boord. 

Heerlijk genieten van een mooie vaart met high tea aan boord. Tijden deze twee uur durende vaart kun je genieten van thee en de heerlijke homemade zoete en hartige hapjes van Coffeelicious Bakery, gemaakt door Chef Joan. 

Laat je tijdens dit arrangement verrassen! Het lekkers wordt in mooie doosjes bij Coffeelicious Bakery aan boord getakeld! Wil je de high tea liever op een etagère? Dat is ook mogelijk. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Bolwerck a bordo

€ 12,50 p.p.

Rondvaart met diverse soorten borrelhapjes van Het Bolwerck. 

Zin in een rondvaart door de historische binnenstad van Dordrecht in combinatie met een heerlijke borrelplank aan boord? Dat kan! Tijdens deze rondvaart zal er een plank met diverse soorten hapjes worden verzorgd door Het Bolwerck met o.a. olijven, kaas, zalm en wat brood met smeersels. Tegen meerprijs is het mogelijk om de hapjes uit te breiden met een bittergarnituur en een drankje, zoals een frisdrankje, bier, een fles wijn, rosé of prosecco. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Barca è vino

€ 32,50 p.p.

Rondvaart met high wine van Rood, Wit & Rosé.  

Maak een heerlijke vaart door en om de binnenstad van Dordrecht met aansluitend een uitgebreide wijnproeverij in de mooie wijnwinkel en wijnbar van Rood, Wit & Rosé. Je kunt hier genieten van mooie wijnen op een prachtige plek aan de historische Wijnhaven. Hierbij worden bijpassende hapjes geserveerd. Uiteraard is het op aanvraag ook mogelijk om een high wine bij ons aan boord te reserveren. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Strada del Vino a bordo

€ 15,00 p.p.

Rondvaart met antipasti (Italiaanse hapjes) van Strada del Vino.  

Tijdens de rondvaart kan je genieten van een heerlijke plank met antipasti (Italiaanse hapjes) van restaurant Strada del Vino. De hapjes bestaan uit vier soorten vleeswaren met olijven, Parmezaanse kaas en crème van balsamico en crostini. Dit arrangement kan worden aangevuld met pizza en/of foccacia.

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

 

 
Shared arrangementen

Shared groepsrondvaarten met arrangement

Tagine hapjes a bordo

€ 50,00 p.p.

Varen op de Giessen met Marokkaanse/Italiaanse hapjes van De Tagine. 

Geniet tijdens dit arrangement van een vaart op de Giessen met een Marokkaanse lunch of diner van De Tagine. Ontvangst is in de winkel met Marokkaanse thee of bubbels incl. lekkernijen. Vervolgens ligt onze boot klaar om op te stappen en te genieten van een vaart in Marrakech stijl.

Hoe ziet het shared Tagine hapjes a bordo arrangement eruit? 

 • Ontvangst in de winkel van de Tagine met Marokkaanse thee of bubbels  
 • Rondvaart van 1,5 uur over de Giessen 
 • Genieten aan boord van Marokkaanse/Italiaanse hartige en zoete hapjes en drankjes van de Tagine aan boord 
 • Een Marokkaanse theeceremonie 
 • Voor en na de vaart kun je rondkijken in de mooie winkel van de Tagine
 • Inclusief drankjes 

 

Wil je dit arrangement met een privé rondvaart boeken? Dat is op aanvraag ook mogelijk! Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Tagine workshop & diner a bordo

€ 120,00 p.p.

Workshop tajine maken en genieten van een mooie avondvaart op de Giessen. 

Wil jij samen met je vriend(en)/vriendin(nen), familie, of collega’s een workshop tajine maken doen en in Marokkaanse en Italiaanse sferen genieten van een mooie avond rondvaart door het groene hart van Nederland? Dat is mogelijk! 

Hoe ziet het avondarrangement met De Tagine eruit? 

 • Ontvangst met bubbels in de winkel van de Tagine  
 • Tijdstip arrangement: van 18.00 tot 22.00 uur 
 • De workshop start om 18.00 uur met aansluitend een rondvaart op de Giessen 
 • De rondvaart op de Giessen duurt ca. 2 uur 
 • Workshop tajine maken onder begeleiding van Nora in de winkel van de Tagine
 • Nadat je je eigen tajine hebt gemaakt stap je bij ons aan boord en kun je in Marokkaanse en Italiaanse sferen genieten van je eigengemaakt tajine
 • Inclusief drankjes en Marokkaanse dessert aan boord
 • Afsluiting met een Marokkaanse theeceremonie en luxe lekkernijen op het terras aan de Giessen
 
Wil je dit arrangement met een privé rondvaart boeken? Dat is op aanvraag ook mogelijk! Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Water & Wandelen Dordrecht

vanaf € 30.00 p.p.

Rondvaart en stadswandeling door de historische binnenstad van Dordrecht. 

Dordrecht is de oudste stad van Holland. Met honderden monumenten is er in de historische binnenstad altijd iets te ontdekken. Daarnaast is Dordrecht prachtig vanaf het water. 

Beleef Dordrecht met een interactieve stadswandeling in combinatie met een rondvaart met ons. Dit mooie arrangement hebben wij samengesteld in samenwerking met Ontdek Dordrecht

Hoe ziet het Water & Havens arrangement eruit? 

 • Een rondvaart van 1 uur 
 • Een interactieve stadswandeling van 1 uur met een enthousiaste gids van Ontdek Dordrecht 
 • De beste beleving van Dordrecht; vanaf het water en vanaf het land 
 • Een gratis citymap met tips voor je dagje Dordrecht

 

Wil je dit arrangement met een privé wandeling en rondvaart boeken? Dat is op aanvraag mogelijk! Laat het ons dan weten via het het contactformulier.  

Water, Wandelen, Wijntje

€ 35,00 p.p.

Stadswandeling, rondvaart en wijnproeverij in de oudste stad van Holland. 

Ga mee op ontdekkingstocht door Dordrecht met een interactieve stadswandeling, rondvaart en wijnproeverij! 

Beleef de mooiste verhalen over onze mooie stad Dordrecht tijdens een sfeervolle zomeravondwandeling door koele straatjes en langs indrukwekkende monumenten met een stadsgids van Ontdek Dordrecht. Stap daarna aan boord om te ervaren hoe het avonduur vanaf het water is. Behalve de historische havens, geniet je ook van het zicht op Dordrecht vanaf de rivieren. Daarnaast word je bij ons aan boord getrakteerd op een wijnproeverij van Wijnhuis 167. 

Wat je kunt verwachten: 

 • Een interactieve stadswandeling met gids van Ontdek Dordrecht 
 • Een ervaring op het water met wijnproeverij van Wijnhuis 167 
 • De instaptours vinden plaats op vrijdag 14 en 28 juli & 11 en 25 augustus. 

 

Wil je dit arrangement met een privé rondvaart boeken? Dat is op aanvraag mogelijk! Het minimum aantal deelnemers is 6. Laat het ons dan weten via het het contactformulier.  

Water & Wandelen Gorinchem

vanaf € 30.00 p.p.

Verken Gorinchem vanaf het land en vanaf het water met een stadswandeling en rondvaart. 

Dit is de leukste manier om Gorinchem te ontdekken. In de stadswandeling en rondvaart ‘Water & Wandelen’ ontdek je de schitterende monumenten en historische hoogtepunten in de mooiste vestingstad can Nederland. 

Tijdens de stadswandeling ervaar je de verhalen achter gevels, poorten, straatjes, hofjes en pakhuizen. Samen met een deskundige gids van Ontdek Gorinchem verken je ruim 1000 jaar geschiedenis, cultuur en architectuur. Aan boord geniet je van het schitterende zicht op de Linge en de Merwede. 

Hoe ziet het Water & Wandelen arrangement eruit? 

 • Een rondvaart van 1 uur 
 • Een interactieve stadswandeling van 1 uur met een enthousiaste gids van Ontdek Gorinchem
 • De beste beleving van Gorinchem, vanaf het water en vanaf het land.
 • Een gratis citymap met tips voor je dagje Gorinchem. 

 

Wil je dit arrangement met een privé wandeling en rondvaart boeken? Dat is op aanvraag mogelijk! Laat het ons dan weten via het het contactformulier.  

Rondvaart Gorinchem

€ 15,00 p.p.

Varen over de Linge en de Merwede in de mooiste vestingstad van Nederland.  

Tijdens de rondvaart verteld een enthousiaste stadsgids van Ontdek Gorinchem de mooiste verhalen uit de geschiedenis van de stad. 

Varend over de Linge en de Merwede heb je een uniek zicht op de allermooiste vestingstad van Nederland. Deze ervaring mag je niet missen!  

Wat je kunt verwachten: 

 • Een actieve ervaring over de Linge en de Merwede in de mooiste vestingstad van Nederland. 
 • Een enthousiaste stadsgids van Ontdek Gorinchem aan boord, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
 • Een ontspannen rondvaart
 • De instaptours vinden plaats op 25, 26 en 27 augustus.  

 

Wil je dit arrangement met een privé rondvaart boeken? Dat is op aanvraag mogelijk! Het minimum aantal deelnemers is 6. Laat het ons dan weten via het het contactformulier.  

Arrangementen

Bekijk ook eens

Huwelijksaanzoeken & bruiloften

Bedrijfsuitjes

Populair

Meest gekozen rondvaarten

MAatwerk

Arrangement op maat

Sluiten de arrangementen onvoldoende aan bij je wensen? Of heb je zelf een leuk idee voor een unieke invulling van je dag? Wij verzorgen ook arrangementen op maat die wij volledig afstemmen op jouw wensen. Stuur ons gerust een email en wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Reserveer nu