Arrangementen

Speciaal voor jou

Maak je rondvaart extra speciaal met een van onze arrangementen!

In samenwerking met diverse lokale ondernemers kun je bij de rondvaart verschillende arrangementen boeken. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest aan boord met een hapje en drankje, een rondvaart met familie of vrienden door Dordrecht met een brunch, een avondvaart met diner aan boord of een romantische rondvaart met een gevulde picknickmand door natuurgebied de Biesbosch, wij bieden een vaartocht in combinatie met een arrangement op maat! 

Wil je bij ons in het huwelijksbootje stappen of ben je op zoek naar een origineel idee voor een huwelijksaanzoek? Kijk op onze pagina bruiloften en huwelijksaanzoeken voor de mogelijkheden. 

Of ben je op zoek naar een origineel uitje voor jouw bedrijf? Op onze pagina bedrijfsuitjes staan meerdere suggesties. Er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee! 

Privé arrangementen

Privé rondvaarten met arrangement

Bistro Twee 33 luxe hapjes a bordo

€ 19,00 p.p.

Rondvaart met luxe hapjes van restaurant Bistro Twee33. 

Vaar door en om het mooie historische centrum van Dordrecht en geniet aan boord van de heerlijke luxe hapjes van Bistro Twee 33

Eventueel kan dit worden aangevuld met oesters en een mooie fles wijn of prosecco. De hapjes (en drankjes) worden in de Wijnhaven aan boord  geserveerd.

Prijs is exclusief drankjes en uurprijs rondvaart. 

 

Bistro Twee 33 diner a bordo

€ 47,50 p.p.

Rondvaart met een shared dining van Bistro Twee33 aan boord.  

Heerlijk dineren aan boord tijdens een mooie avondvaart door de binnenstad en de Biesbosch. De duur van dit arrangement is drie uur. Wil je korter varen, dan kunnen wij de duur op aanvraag aanpassen. De minimale duur van dit arrangement is twee uur.  

Wij verzorgen dit arrangement in samenwerking met restaurant Bistro Twee 33. Kijk voor meer informatie en het menu op onze pagina: Dineren aan boord 

Prijs is exclusief drankjes en uurprijs rondvaart. 

Coffeelicious lunch a bordo

€ 17,50 p.p.

Rondvaart met een heerlijke homemade brunch of lunch van Coffeelicious Bakery.  

Tijdens de rondvaart geniet je van diverse rijk-belegde sandwiches, een heerlijk Coffeelicious cookie en jus d’orange van één van de beste koffiezaken van Nederland; Coffeelicious Bakery

Indien je de lunch aan boord getakeld wilt hebben, dan is dat mogelijk mits de waterstand dat toelaat. De lekkernijen komen dan tijdens de rondvaart bij Coffeelicious in de Voorstraathaven aan boord. Een extra leuke verrassing tijdens de vaart. Allergieën of dieetwensen? Laat het ons gerust weten! 

Uiteraard kan dit arrangement worden aangevuld met koffie en/of thee. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart.

Coffeelicious High Tea a bordo

€ 25,00 p.p.

Varen en genieten van een heerlijke high tea van Coffeelicious Bakery bij ons aan boord. 

Heerlijk genieten van een mooie vaart met high tea aan boord. Tijden deze twee uur durende vaart kun je genieten van thee en de heerlijke homemade zoete en hartige hapjes van Coffeelicious Bakery, gemaakt door Chef Joan. 

Laat je tijdens dit arrangement verrassen; het lekkers wordt in mooie doosjes bij Coffeelicious Bakery aan boord getakeld. Dit is wel alleen mogelijk mits de waterstand dat toelaat. Wil je de high tea liever op etagères? Dat is ook mogelijk. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Bolwerck hapjes a bordo

€ 12,50 p.p.

Rondvaart met diverse soorten borrelhapjes van Het Bolwerck. 

Zin in een rondvaart door de historische binnenstad van Dordrecht in combinatie met een heerlijke borrelplank aan boord? Dat kan! Tijdens deze rondvaart zal er een plank met diverse soorten hapjes worden verzorgd door Het Bolwerck met o.a. olijven, kaas, zalm en wat brood met smeersels. 

Tegen meerprijs is het mogelijk om de hapjes uit te breiden met een bittergarnituur en een drankje, zoals een frisdrankje, bier, een fles wijn, rosé of prosecco. 

Prijs is exclusief drankjes en uurprijs rondvaart. 

Strada del Vino diner a bordo

€ 42,50 p.p.

Rondvaart met een Italiaans 3-gangen shared dining diner van Strada del Vino aan boord. 

Heerlijk genieten aan boord van de Italiaanse gerechten tijdens een mooie avondvaart door de binnenstad van Dordrecht en de Hollandse Biesbosch. De duur van dit arrangement is drie uur. Wil je korter varen, dan kunnen wij de duur op aanvraag aanpassen. De minimale duur van dit arrangement is twee uur. 

Wij verzorgen dit arrangement in samenwerking met het Italiaanse restaurant Strada del Vino. Kijk voor meer informatie en het menu op onze pagina: Dineren aan boord   

Prijs is exclusief drankjes en uurprijs rondvaart. 

Strada del Vino a bordo

€ 16,00 p.p.

Rondvaart met antipasti (Italiaanse hapjes) van Strada del Vino.  

Tijdens de rondvaart kan je genieten van een heerlijke plank met antipasti (Italiaanse hapjes) van restaurant Strada del Vino. De hapjes bestaan uit vier soorten vleeswaren met olijven, Parmezaanse kaas en crème van balsamico en foccacia. Dit arrangement kan worden aangevuld met pizza(‘s). 

Prijs is exclusief drankjes en uurprijs rondvaart. 

Tagine tapas a bordo

Op aanvraag

Varen op de Giessen met Marokkaanse hapjes en drankjes van De Tagine. 

Geniet tijdens dit arrangement van een mooie rondvaart op de Giessen van 1,5 uur met Marokkaanse hapjes en drankjes van De Tagine

Dit arrangement is op aanvraag mogelijk bij minimaal 8 personen. Wil je meer informatie of reserveren? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Tagine workshop & diner a bordo

Op aanvraag

Workshop Marokkaanse tajine maken en genieten van een mooie avondvaart op de Giessen. 

Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van een workshop tajine maken in de kookstudio van De Tagine. Vervolgens stap je bij ons aan boord om in Marokkaanse sferen te genieten van een avondrondvaart op de Giessen met je eigengemaakte tajine. 

Dit arrangement is op aanvraag mogelijk bij minimaal 8 personen. Wil je meer informatie of reserveren? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

 

 
Shared arrangementen

Shared groepsrondvaarten met arrangement

Duister Dordrecht by Night

€ 30,00 p.p.

Ontdek ‘Duister Dordrecht by Night’ met een spannende stadswandeling en een avondvaart onder donkere bruggen en langs verlichte havens.

Samen met een gids van Ontdek Dordrecht ervaar je de duistere geschiedenis van de stad aan de hand van scheepsverhalen, spoken, geesten en piraten. Dordrecht heeft als havenstad een rijke geschiedenis aan spannende en ruige verhalen.

Onderweg stap je bij ons aan boord en beleef je tijdens een mooie avondvaart de lichtjes in de havens en donkere gangetjes onder de bruggen in het historische centrum van Dordrecht.

Hoe ziet het arrangement eruit? 

  • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een sfeervolle rondvaart door de verlichte havens van Dordrecht.
  • Een interactieve wandeling, langs de spannendste verhalen van de stad.
 

Wil je dit arrangement met een privé wandeling en rondvaart boeken? Dat is op aanvraag mogelijk! Laat het ons dan weten via het het contactformulier. 

Water & Wandelen Dordrecht

30,00 p.p.

Rondvaart en stadswandeling door de historische binnenstad van Dordrecht. 

Dordrecht is de oudste stad van Holland. Met honderden monumenten is er in de historische binnenstad altijd iets te ontdekken. Daarnaast is Dordrecht prachtig vanaf het water. 

Beleef Dordrecht met een interactieve stadswandeling in combinatie met een rondvaart met ons. Dit mooie arrangement hebben wij samengesteld in samenwerking met Ontdek Dordrecht

Hoe ziet het Water & Havens arrangement eruit? 

  • Een rondvaart van 1 uur 
  • Een interactieve stadswandeling van 1 uur met een enthousiaste gids van Ontdek Dordrecht 
  • De beste beleving van Dordrecht; vanaf het water en vanaf het land 
  • Een gratis citymap met tips voor je dagje Dordrecht

 

Wil je dit arrangement met een privé wandeling en rondvaart boeken? Dat is op aanvraag mogelijk! Laat het ons dan weten via het het contactformulier.  

Arrangementen

Bekijk ook eens

Huwelijksaanzoeken & bruiloften

Bedrijfsuitjes

Populair

Meest gekozen rondvaarten

MAatwerk

Arrangement op maat

Sluiten de arrangementen onvoldoende aan bij je wensen? Of heb je zelf een leuk idee voor een unieke invulling van je dag? Wij verzorgen ook arrangementen op maat die wij volledig afstemmen op jouw wensen. Stuur ons gerust een email en wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Reserveer nu