Arrangementen

Maak je rondvaart extra speciaal met een van onze arrangementen!​
Speciaal voor jou

Maak je rondvaart extra speciaal met een van onze arrangementen!

In samenwerking met diverse ondernemers kun je bij de rondvaart verschillende arrangementen boeken. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest aan boord met een hapje en drankje, een rondvaart met familie of vrienden door Dordrecht met een brunch, een avondvaart met diner aan boord of een romantische rondvaart met een gevulde picknickmand door natuurgebied de Biesbosch, wij bieden een vaartocht in combinatie met een arrangement op maat! 

Wil je bij ons in het huwelijksbootje stappen of ben je op zoek naar een origineel idee voor een huwelijksaanzoek? Kijk op onze pagina bruiloften en huwelijksaanzoeken voor de mogelijkheden. 

Of ben je op zoek naar een origineel uitje voor jouw bedrijf? Op onze pagina bedrijfsuitjes staan meerdere suggesties. Er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee! 

Bistro Twee 33 a bordo

€ 17,50 p.p.

Rondvaart met luxe hapjes van Bistro Twee33. 

Vaar door en om het mooie historische centrum van Dordrecht en geniet aan boord van de heerlijke luxe hapjes van Bistro Twee 33

Eventueel kan dit worden aangevuld met oesters en een mooie fles wijn of prosecco. De hapjes (en drankjes) worden in de Wijnhaven aan boord  geserveerd.

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

 

Diner a bordo

€ 45,00 p.p

Rondvaart met een shared dining van Bistro Twee33 aan boord.  

Heerlijk dineren aan boord tijdens een mooie avondvaart door de binnenstad en de Biesbosch. Je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt dineren aan boord. Dit kan variëren vanaf de duur van twee uur. 

Wij verzorgen diners aan boord in samenwerking met restaurant Bistro Twee 33. Kijk voor meer informatie op op onze pagina: Diner aan boord 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Lunch a bordo

€ 15,00 p.p

Rondvaart met een heerlijke homemade brunch of lunch van Coffeelicious Bakery.  

Tijdens de rondvaart geniet je van diverse verse rijk-belegde broodjes, heerlijke zoete hapjes en jus d’orange van één van de beste koffiezaken van Nederland; Coffeelicious Bakery

Laat je tijdens dit arrangement verrassen! Het lekkers wordt tijdens de rondvaart in de Voorstraathaven bij Coffeelicious Bakery in de Voorstraathaven aan boord getakeld. 

Uiteraard kan dit arrangement worden aangevuld met koffie en/of thee. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

High Tea a bordo

€ 23,50 p.p

Varen en genieten van een heerlijke high tea van Coffeelicious Bakery bij ons aan boord. 

Heerlijk genieten van een mooie vaart met high tea aan boord. Tijden deze twee uur durende vaart kun je genieten van thee en de heerlijke homemade zoete en hartige hapjes van Coffeelicious Bakery, gemaakt door Chef Joan. 

Laat je tijdens dit arrangement verrassen! Het lekkers wordt in mooie doosjes bij Coffeelicious Bakery aan boord getakeld! Wil je de high tea liever op een etagère? Dat is ook mogelijk. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Bolwerck a bordo

€ 12,50 p.p

Rondvaart met diverse soorten borrelhapjes en een drankje naar keuze van Het Bolwerck. 

 Zin in een rondvaart door de historische binnenstad van Dordrecht in combinatie met heerlijke hapjes en een drankje aan boord? Dat kan! Tijdens deze rondvaart zal er een schaal met diverse soorten hapjes worden verzorgd door Het Bolwerck met o.a. olijven, kaas, zalm en wat brood met smeersels. Dit is inclusief een drankje naar keuze zoals een frisdrankje of bier. Tegen meerprijs is het uiteraard mogelijk om hier een flesje wijn bij te bestellen of de hapjes uit te breiden met een bittergarnituur. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Barca è vino

€ 32,50 p.p

Rondvaart met aansluitend een uitgebreide high wine bij Rood, Wit & Rosé.  

Maak een heerlijke vaart door en om de binnenstad van Dordrecht met aansluitend een uitgebreide wijnproeverij in de mooie wijnwinkel en wijnbar van Rood, Wit & Rosé. Je kunt hier genieten van mooie wijnen op een prachtige plek aan de historische Wijnhaven. Hierbij worden bijpassende hapjes geserveerd. Uiteraard is het op aanvraag ook mogelijk om een high wine bij ons aan boord te reserveren.  

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Tagine hapjes a bordo

€ 50,00 p.p.

Varen op de Giessen met Marokkaanse/Italiaanse hapjes van De Tagine. 

Geniet tijdens dit arrangement van een vaart op de Giessen met een Marokkaanse lunch of diner van De Tagine. Ontvangst is in de winkel met Marokkaanse thee of bubbels incl. lekkernijen. Vervolgens ligt onze boot klaar om op te stappen en te genieten van een vaart in Marrakech stijl.

Hoe ziet het shared Tagine hapjes a bordo arrangement eruit? 

 • Ontvangst in de winkel van de Tagine met Marokkaanse thee of bubbels  
 • Rondvaart van 1,5 uur over de Giessen 
 • Genieten aan boord van Marokkaanse/Italiaanse hartige en zoete hapjes en drankjes van de Tagine aan boord 
 • Een thee Marokkaanse ceremonie 
 • Voor en na de vaart kun je rondkijken in de mooie winkel van de Tagine
 • Inclusief drankjes 

 

Wil je dit arrangement met een privé rondvaart boeken? Dat is op aanvraag ook mogelijk! Laat het ons dan weten via het het contactformulier.  

Tagine workshop & diner a bordo

€ 120,00 p.p.

Workshop tajine maken en genieten van een mooie avondvaart op de Giessen. 

Wil jij samen met je vriend(en)/vriendin(nen), familie, of collega’s een workshop tajine maken doen en in Marokkaanse en Italiaanse sferen genieten van een mooie avond rondvaart door het groene hart van Nederland? Dat is mogelijk! 

Hoe ziet het avondarrangement met De Tagine eruit? 

 • Ontvangst met bubbels in de winkel van de Tagine  
 • Tijdstip arrangement: van 18.00 tot 22.00 uur 
 • De workshop start om 18.00 uur met aansluitend een rondvaart op de Giessen 
 • De rondvaart op de Giessen duurt ca. 2 uur 
 • Workshop tajine maken onder begeleiding van Nora in de winkel van de Tagine
 • Nadat je je eigen tajine hebt gemaakt stap je bij ons aan boord en kun je in Marokkaanse en Italiaanse sferen genieten van je eigengemaakt tajine
 • Inclusief drankjes en Marokkaanse dessert aan boord
 • Afsluiting met een Marokkaanse theeceremonie en luxe lekkernijen op het terras aan de Giessen
 
Wil je dit arrangement met een privé rondvaart boeken? Dat is op aanvraag ook mogelijk! Laat het ons dan weten via het het contactformulier. 

Water & Havens

vanaf € 32,50 p.p.

Rondvaart en stadswandeling door de historische binnenstad van Dordrecht. 

Dordrecht is de oudste stad van Holland. Met honderden monumenten is er in de historische binnenstad altijd iets te ontdekken. Daarnaast is Dordrecht prachtig vanaf het water. 

Beleef Dordrecht met een interactieve stadswandeling in combinatie met een rondvaart met ons. Dit mooie arrangement hebben wij samengesteld in samenwerking met Ontdek Dordrecht

Hoe ziet het Water & Havens arrangement eruit? 

 • Een rondvaart van 1 uur 
 • Een interactieve stadswandeling van 1 uur met een enthousiaste gids van Ontdek Dordrecht 
 • De beste beleving van Dordrecht; vanaf het water en vanaf het land 
 • Een gratis citymap met tips voor je dagje Dordrecht 
 • Prijs is inclusief uurprijs groepsrondvaart.  

 

Wil je dit arrangement met een privé wandeling en rondvaart boeken? Dat is op aanvraag ook mogelijk! Laat het ons dan weten via het het contactformulier.  

Duister Dordrecht by night

€ 25,00 p.p.

Spannende stadswandeling en rondvaart door het historische centrum van Dordrecht. 

Samen met een stadsgids van Ontdek Dordrecht ervaar je de duistere geschiedenis van de stad aan de hand van spannende scheepsverhalen, geesten en piraten. 

Dordrecht heeft als havenstad een rijke geschiedenis aan spannende verhalen. Tijdens deze spannende tour ontdek je rafelrandjes van de stad. Onderweg stap je bij ons aan boord en beleef je de schemering op z’n mooist. En als het donker is beleef je de lichtjes weerspiegelend in het water in de oude havens en donkere gangetjes onder de bruggen. 

Wat je kunt verwachten: 

 • Een actieve beleving
 • Een interactieve stadswandeling met enthousiaste gids van Ontdek Dordrecht 
 • Een sfeervolle rondvaart met ons door de verlichte oude havens van Dordrecht 
 • Prijs is inclusief uurprijs groepsrondvaart. 

 

Wil je dit arrangement met een privé wandeling en rondvaart boeken? Dat is op aanvraag ook mogelijk! Laat het ons dan weten via het het contactformulier.  

Arrangementen

Bekijk ook eens

Huwelijksaanzoeken & bruiloften

Bedrijfsuitjes

MAatwerk

Arrangement op maat

Sluiten de arrangementen onvoldoende aan bij je wensen? Of heb je zelf een leuk idee voor een unieke invulling van je dag? Wij verzorgen ook arrangementen op maat die wij volledig afstemmen op jouw wensen. Stuur ons gerust een email en wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Reserveer nu