Arrangementen

Geniet van een onvergetelijke rondvaart met een van onze luxe klassieke boten door het oude centrum van Dordrecht en/of de Biesbosch!
Speciaal voor jou

Maak je rondvaart extra speciaal met een van onze arrangementen!

In samenwerking met verschillende ondernemers kun je bij de rondvaart diverse arrangementen reserveren. Of het nu gaat om een rondvaart door het oude centrum van Dordrecht in combinatie met een mooie stadswandeling, een diner aan boord of een ontspannen vaart met lekkere hapjes door natuurgebied de Biesbosch, Si Barone biedt een vaartocht in combinatie met een arrangement op maat. 

Tagine a bordo

€ 129,95 p.p

Geniet tijdens het Tagine a bordo arrangement van een vaart op de Giessen met een Marokkaanse lunch/diner van De Tagine. Ontvangst is in de winkel met Marokkaanse thee incl. lekkernijen. Vervolgens ligt onze boot Talamod of Felicità klaar aan de steiger om op te stappen en te genieten van een rondvaart in Marrakech stijl. 

Het Tagine aan boord arrangement is inclusief voor-, hoofd- en nagerecht, onbeperkt drinken aan boord en Marokkaanse theeceremonie na afloop.

 

Hop, Water en G(r)aan route

€ 49,50 p.p

In samenwerking met De Stadswandeling 010 hebben we deze speciale waterroute georganiseerd door Rotterdam. Deze bestaat uit een rondvaart van 1 uur waarbij je onderweg geniet van lokale bieren met bijpassende hapjes en bezoek je Rotterdamse bierbrouwerijen. Klik op de link hierboven voor de data. 

Wil je dit arrangement op een zelfgekozen moment met je vrienden, familie of collega’s beleven? Dat is op aanvraag mogelijk! 

 

Water & Havens

€ 30,00 p.p.

Dordrecht is de oudste stad van Holland. Met honderden monumenten is er in de historische binnenstad altijd iets te ontdekken. Met een goede gids zie je veel meer van de stad. Beleef Dordrecht met een interactieve wandeling in combinatie met een mooie rondvaart. Dit arrangement hebben wij samengesteld in samenwerking met Ontdek Dordrecht

Het is mogelijk om de Water & Havens te boeken als instaptour per persoon of als privetour. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! 

Barca é Mangiaire

€ 29,95 p.p.

In samenwerking met De Stadswandeling 010 hebben we dit unieke arrangement samengesteld. Tijdens het foodfestival ‘Ketels aan de Kade’ kun je deze speciale Rotterdamse proeverij rondvaart boeken. Dat is een half uur genieten op het water van de prachtige historische Delfshaven met Italiaanse hapjes en andere mooie producten uit de stad. 

Wil je dit arrangement op een ander moment beleven met vrienden, familie of collega’s? Dat is op aanvraag ook mogelijk!  

Coffeelicious a bordo

€ 15,00 p.p.

Tijdens de rondvaart genieten van een homemade brunch of lunch met verse rijk-belegde broodjes, heerlijke zoete hapjes en/of koffie en thee van één van de beste koffiezaken van Nederland; Coffeelicious Bakery

Laat je tijdens dit arrangement verrassen; het lekkers wordt tijdens de rondvaart in de Voorstraathaven bij Coffeelicious Bakery aan de Voorstraathaven aan boord getakeld! 

 

High Tea a bordo

€ 23,50 p.p

Heerlijk genieten van een mooie vaart met high tea aan boord. Tijden deze twee uur durende vaart kun je genieten van heerlijke thee en de lekkerste zoete en hartige hapjes van Coffeelicious Bakery, gemaakt door Chef Joan. 

Laat je tijdens dit arrangement verrassen; het lekkers wordt in mooie doosjes bij Coffeelicious Bakery aan boord getakeld! Wil je de high tea liever op een etagère? Dat is ook mogelijk. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn! 

 

Bolwerck a bordo

€ 12,50 p.p.

Zin in een rondvaart door de mooie binnenstad in combinatie met een borrelhapjes en een drankje aan boord? Dat kan! Tijdens deze rondvaart zal er een schaal met diverse borrelhapjes en een drankje naar keuze (frisdrank of bier) door Het Bolwerck worden verzorgd. Liever een wijntje? Ook dat is uiteraard tegen meerprijs mogelijk!

Barca é Vino

€ 32,50 p.p.

Een heerlijke vaart door de binnenstad met aansluitend een uitgebreide wijnproeverij bij Rood, Wit & Rosé. U kunt hier genieten van mooie wijnen op een prachtige plek aan de Wijnhaven. Hierbij worden bijpassende hapjes geserveerd. Op aanvraag is het ook mogelijk om een wijnproeverij aan boord te reserveren. 

Bistro Twee 33 a bordo

17,50 p.p.

Vaar door de mooie oude havens van Dordrecht en geniet aan boord van de heerlijke luxe hapjes van Bistro Twee 33. Eventueel kan dit worden aangevuld met een mooie fles wijn of prosecco. De hapjes (en drankjes) worden in de Wijnhaven aan boord geserveerd. 

Diner a bordo

€45,00 p.p.

Heerlijk dineren aan boord tijdens een mooie avondvaart door de binnenstad en de Biesbosch. Je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt dineren aan boord. Dit kan variëren vanaf de duur van twee uur. Wij verzorgen diners aan boord in samenwerking met de restaurants Bistro Twee 33 en De Stroper. Kijk voor meer informatie op op onze pagina: Diner aan boord.

Arrangementen

Bekijk ook eens

Huwelijksaanzoeken & bruiloften

Bedrijfsuitjes

MAatwerk

Arrangement op maat

Sluiten de arrangementen onvoldoende aan bij je wensen? Of heb je zelf een leuk idee voor een unieke invulling van je dag? Wij verzorgen ook arrangementen op maat die wij volledig afstemmen op jouw wensen. Stuur ons gerust een email en wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!