Arrangementen

Maak uw rondvaart extra speciaal met een van onze arrangementen! In samenwerking met Dordtse ondernemers kunt u bij uw rondvaart in Dordrecht en de Biesbosch diverse leuke arrangementen reserveren. Of het nu gaat om een rondvaart door het oude centrum van Dordrecht in combinatie met een mooie stadswandeling, een fotoshoot aan boord of een ontspannen vaart met lekkere hapjes door natuurgebied De Biesbosch, er is veel mogelijk!

Arrangement op maat
Sluiten de arrangementen onvoldoende aan bij uw wensen voor een rondvaart in Dordrecht en/of de Biesbosch? Of heeft u zelf een leuk idee voor een unieke invulling van uw dag? Wij verzorgen ook arrangementen op maat die wij afstemmen op uw wensen. Stuur ons een email en wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Arrangementen & Tarieven: 

Steel & Boatride op zaterdag 10 oktober! Wat gaan we doen? Je fietst met Knappe Fiets een mooi stuk over ons eiland en maakt daarna een rondvaart door en om het oude centrum van Dordt. Aan boord kun je genieten van de heerlijke hapjes van Osteria Luca. Tijdens dit event worden er professionele foto’s gemaakt door een fotograaf. Tijdstip: 16.00 tot 19.30 uur. Uiteraard houden we ons aan de maatregelen van het RIVM. Prijs is € 39,00 p.p.
Fruits de mer a bordo; rondvaart met een luxe plateau met zeevruchten. Geniet tijdens de vaart van heerlijke fruits de mer van Visrestaurant De Stroper. Het plateau met zeevruchten wordt in de Wijnhaven bij Visrestaurant De Stroper aan boord geserveerd. Uiteraard kan dit worden aangevuld met een flesje wijn of prosecco. Prijs € 27,50 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
Coffeelicious a bordo; rondvaart met lunch. Lekker varen en genieten van verse rijk-belegde broodjes en drankjes en/of koffie naar keuze van één van de beste koffiezaken van Nederland: Coffeelicious. Laat je tijdens dit arrangement verrassen; het lekkers wordt bij Coffeelicious naar beneden in de boot getakeld! Prijs € 15,00 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
High Tea a bordo; rondvaart met high tea. Heerlijk genieten van een mooie vaart met high tea aan boord. Tijden deze twee uur durende vaart kunt u genieten van heerlijke thee en de lekkerste hapjes van Coffeelicious, gemaakt door Chef Joan. Laat je tijdens dit arrangement verrassen; het lekkers wordt bij Coffeelicious naar beneden in de boot getakeld! Prijs: € 23,50 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
Bolwerck a bordo; rondvaart met borrelhapjes en drankje naar keuze. Zin in een gezellige vaart door de mooie binnenstad met een lekker borrelhapjes en een drankje aan boord? Dat kan! Tijdens deze rondvaart zal er een schaal met diverse borrelhapjes en een drankje naar keuze (frisdrank en/of bier) door Het Bolwerck worden verzorgd. Liever een wijntje? Ook dat is uiteraard tegen meerprijs mogelijk! Prijs € 10,00 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
Fotoshoot a bordo; laat de mooie momenten aan boord in beeld brengen door fotografe Christine Reehorst! Of het nu gaat om een babyshower, verjaardag, bruiloft of familievaart, een professionele fotograaf geeft je een blijvende herinnering aan de vaart! Klik hier voor een impressie van een aantal fotoshoots aan boord. Prijs 1 uur € 100,00, 2 uur € 175,00, 1/2 uur € 85,00 (exclusief uurprijs rondvaart)
Barca e Vino; rondvaart en wijnproeverij. Een heerlijke vaart door de binnenstad met aansluitend een uitgebreide wijnproeverij bij Rood, Wit & Rosé. U kunt hier genieten van mooie wijnen op een prachtige plek aan de Wijnhaven. Hierbij worden bijpassende hapjes geserveerd. Op aanvraag is het ook mogelijk om een wijnproeverij aan boord te reserveren. Het minimum aantal personen is 6. ​Prijs: € 45,00 p.p. (prijs is inclusief vaart van een uur) 
Bistro twee 33 a bordo; rondvaart met luxe hapjes aan boord. Vaar door de mooie oude havens van Dordrecht en geniet aan boord van de heerlijke luxe hapjes van Bistro Twee 33. Eventueel kan dit worden aangevuld met een mooie fles wijn of prosecco. De hapjes (en drankjes) worden in de Wijnhaven aan boord geserveerd. ​Prijs vanaf hapjes € 14,50 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart) 
Celebration a bordo; feestelijke rondvaart met heerlijke zoete en hartige hapjes aan boord. Maak een mooie rondvaart en geniet ondertussen van de heerlijke hartige en zoete hapjes naar keuze van Coffeelicious. Tijdens dit arrangement wordt het lekkers inclusief heliumbalonnen bij Coffeelicious aan boord getakeld! Prijs vanaf hapjes € 25,00 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart) 
Diner a bordo; rondvaart met een heerlijk diner aan boord. Heerlijk dineren aan boord tijdens een mooie avondvaart door de binnenstad en de Biesbosch. U kunt zelf bepalen hoe lang u wilt dineren aan boord. Dit kan variëren vanaf de duur van twee uur. Wij verzorgen diners aan boord in samenwerking met de restaurants Bistro Twee 33, Strada del Vino en De Stroper. Kijk voor meer informatie bij Diner aan boord. ​Prijs op aanvraag.
Prosecco o vino a bordo; rondvaart met Prosecco of wijn aan boord. Geniet met uw familie, vrienden en/of geliefde van een mooie rondvaart met Prosecco of wijn door de prachtige oude havens en binnenstad van Dordrecht. Wij serveren dit met plat en bruisend water. ​Prijs: 1 fles € 25,00, 2 flessen € 45,00 (exclusief uurprijs rondvaart)
Poffertjes e barca; rondvaart en poffertjes eten. Heerlijk varen door de binnenstad en daarna bij Visser’s Poffertjes genieten van de lekkerste poffertjes! Visser’s is gevestigd in een historische pand aan de Groenmarkt. De poffertjes worden hier al meer dan 85 jaar volgens authentiek recept bereid. Uiteraard is het ook mogelijk om aan boord van de poffertjes te genieten! Prijs € 7,50 p.p. (inclusief 1 drankje p.p., exclusief uurprijs rondvaart)  
Piatto di Luca; rondvaart met Italiaanse hapjes van Osteria Luca. Genieten van een mooie rondvaart en een ‘Piatto di Luca’ van Osteria Luca. Uiteraard is er nog veel meer lekkers van Luca te bestellen, kijk hiervoor op de website van Osteria Luca! Prijs € 8,50 p.p. (inclusief 1 plateau Piatto di Luca, exclusief uurprijs rondvaart)
Olala Chocola e barca; rondvaart en workshop bonbons maken: op zoek naar een leuk (bedrijfs)uitje met uw vrienden of collega’s? Wat dacht u van een bonbonworkshop bij Olala Chocola in combinatie met een mooie rondvaart door Dordrecht? Voor dit arrangement is het minimum aantal personen 8 en het maximum aantal personen 15. ​Prijs: € 40,00 p.p. (prijs is inclusief rondvaart van een uur)
(Er)vaar in Dordrecht; een mooie stadswandeling en rondvaart: een geweldige stadswandeling van 1,5 uur met een van onze bevlogen stadsgidsen en Dordt-kenners Jaap Bouman en Wim Huijzers. Aansluitend (of voorafgaand) kunt u genieten van een mooie rondvaart. Het minimum aantal personen is 4 en het maximum aantal is 15. Prijs € 50,00 per groep (exclusief uurprijs rondvaart)