Arrangementen

Maak je rondvaart extra speciaal met een van onze arrangementen!

In samenwerking met verschillende ondernemers kun je bij de rondvaart diverse arrangementen reserveren. Of het nu gaat om een rondvaart door het oude centrum van Dordrecht in combinatie met een mooie stadswandeling, een diner aan boord of een ontspannen vaart met lekkere hapjes door natuurgebied de Biesbosch, er is veel mogelijk!

Arrangementen op maat

Tagine Verwenarrangement op de Giessen. Geniet van een mooie vaart op de Giessen met een Marokkaanse lunch/diner van De Tagine! Ontvangst is met Marokkaanse thee incl. lekkernijen. Vervolgens ligt Talamod klaar aan de steiger om op te stappen en te genieten van een vaart over de Giessen in Marrakech stijl. De nieuwe data worden binnenkort bekend gemaakt. Prijs lunch/diner € 130,00 p.p. (all-in incl. drankjes, diner & rondvaart)

Hop, Water en G(r)aan route.
In samenwerking met De Stadswandeling 010 hebben we deze speciale waterroute georganiseerd. Deze bestaat uit een rondvaart van 1 uur waarbij je onderweg geniet van lokale bieren met bijpassende hapjes en bezoek je Rotterdamse bierbrouwerijen. De nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt. Prijs € 49,50 p.p. (incl. rondvaart van een uur en heerlijke speciaalbieren). Reserveer hier.

Dordrecht waterroute. In samenwerking met De Stadswandeling 078 hebben we dit leuke arrangement samengesteld. Dit bestaat uit een ‘Italiaanse’ wandelroute (zo’n 5 km), een rondvaart door Dordrecht, een menukaart met een Italiaans tintje met leuke deals bij de horeca en een pubquiz over de geschiedenis van Dordt. Tijdens de wandeling kom je langs een aantal leuke restaurantjes. Prijs € 22,50 p.p. Reserveer hier.
Water & Havens tour; stadswandeling en rondvaart. Dordrecht is de oudste stad van Holland. Met honderden monumenten is er in de historische binnenstad altijd iets te ontdekken. Met een goede, lokale gids zie je veel meer van de stad. Ervaar Dordrecht met een interactieve stadswandeling in combinatie met een mooie rondvaart met ons. Dit arrangement hebben wij samengesteld in samenwerking met Ontdek Dordrecht. Klik hier om aan te geven wat jouw wensen zijn voor een mooie rondleiding en vaart op maat!
Prijs € 90,00 (maximaal 15 personen per stadsgids)
Coffeelicious a bordo; rondvaart met ontbijt, brunch of lunch. Lekker varen en genieten van verse rijk-belegde broodjes, heerlijke zoete hapjes en/of coffee/thee van één van de beste koffiezaken van Nederland: Coffeelicious. Laat je tijdens dit arrangement verrassen; het lekkers wordt tijdens de vaart bij Coffeelicious aan de Voorstraathaven aan boord getakeld! Prijs € 15,00 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
High Tea a bordo; rondvaart met high tea. Heerlijk genieten van een mooie vaart met high tea aan boord. Tijden deze twee uur durende vaart kunt u genieten van heerlijke thee en de lekkerste hapjes van Coffeelicious, gemaakt door Chef Joan. Laat je tijdens dit arrangement verrassen; het lekkers wordt bij Coffeelicious naar beneden in de boot getakeld! Prijs: € 23,50 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
Bolwerck a bordo; rondvaart met borrelhapjes en drankje naar keuze. Zin in een gezellige vaart door de mooie binnenstad met een lekker borrelhapjes en een drankje aan boord? Dat kan! Tijdens deze rondvaart zal er een schaal met diverse borrelhapjes en een drankje naar keuze (frisdrank en/of bier) door Het Bolwerck worden verzorgd. Liever een wijntje? Ook dat is uiteraard tegen meerprijs mogelijk! Prijs € 12,50 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
Barca e Vino; rondvaart en high wine. Een heerlijke vaart door de binnenstad met aansluitend een uitgebreide wijnproeverij bij Rood, Wit & Rosé. U kunt hier genieten van mooie wijnen op een prachtige plek aan de Wijnhaven. Hierbij worden bijpassende hapjes geserveerd. Op aanvraag is het ook mogelijk om een wijnproeverij aan boord te reserveren.  ​Prijs: € 32,50 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart) 
Bistro Twee 33 a bordo; rondvaart met luxe hapjes aan boord. Vaar door de mooie oude havens van Dordrecht en geniet aan boord van de heerlijke luxe hapjes van Bistro Twee 33. Eventueel kan dit worden aangevuld met een mooie fles wijn of prosecco. De hapjes (en drankjes) worden in de Wijnhaven aan boord geserveerd. ​Prijs hapjes € 15,00 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart) . Oesters kunnen toegevoegd worden voor €3,00 p.p.
Diner a bordo; rondvaart met een heerlijk diner aan boord. Heerlijk dineren aan boord tijdens een mooie avondvaart door de binnenstad en de Biesbosch. Je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt dineren aan boord. Dit kan variëren vanaf de duur van twee uur. Wij verzorgen diners aan boord in samenwerking met de restaurants Bistro Twee 33 en De Stroper. Kijk voor meer informatie op op onze pagina: Diner aan boord. ​Prijs drie gangen diner Bistro Twee 33 of De Stroper: €45,00 p.p. (exclusief uurprijs rondvaart)
Prosecco o vino a bordo; rondvaart met Prosecco of wijn aan boord. Geniet met je familie, vrienden en/of geliefde van een mooie rondvaart met Prosecco of wijn door de prachtige oude havens en binnenstad van Dordrecht. Wij serveren dit met plat en bruisend water. ​Prijs: fles Prosecco €35,00. Fles rood/wit/rosé €25,00 (exclusief uurprijs rondvaart)

Sluiten de arrangementen onvoldoende aan bij je wensen? Of heb je zelf een leuk idee voor een unieke invulling van je dag? Wij verzorgen ook arrangementen op maat die wij volledig afstemmen op jouw wensen. Stuur ons gerust een email en wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Arrangementen & Tarieven: