Arrangementen

Maak je rondvaart extra speciaal met een van onze arrangementen!​
Speciaal voor jou

Maak je rondvaart extra speciaal met een van onze arrangementen!

In samenwerking met diverse ondernemers kun je bij de rondvaart verschillende arrangementen boeken. Of het nu gaat om een rondvaart door het oude centrum van Dordrecht in combinatie met een mooie stadswandeling, een diner aan boord of een ontspannen vaart met lekkere hapjes door natuurgebied de Biesbosch, wij bieden een vaartocht in combinatie met een arrangement op maat! 

Dordrecht by night

vanaf € 130,00

Een avondvaart door en om de mooi verlichte binnenstad van Dordrecht. 

In de herfst- en winterperiode is het nog steeds mogelijk om met ons te varen. En ook ‘s avonds is het genieten op het water in en om het historische centrum van Dordrecht! 

De oude bruggen, de Grote kerk en sommige monumentale panden zijn mooi verlicht en het is ‘s avonds een stuk rustiger in de stad. En wat is de weerkaatsing van de lichtjes in het vaak spiegelgladde water dan adembenemend. Hierdoor zal je een andere blik op de stad krijgen. 

In deze frissere periode liggen er fijne plaids aan boord en kan onze Italiaanse waterlimousine Elena worden verwarmd. Onze klassieke boten Talamod en Il Viaggio kunnen worden overkapt en op Felicità kun je zowel binnen als buiten zitten.  

De vaart is eventueel aan te vullen met (warme) hapjes en drankjes van één van onze samenwerkingen. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn!    

Prijs op aanvraag. 

Duister Dordrecht by night

€ 25,00 p.p

Spannende stadswandeling en rondvaart door het historische centrum van Dordrecht. 

Samen met een stadsgids van Ontdek Dordrecht ervaar je de duistere geschiedenis van de stad aan de hand van spannende scheepsverhalen, spoken, moorden, geesten en piraten. 

Dordrecht heeft als havenstad een rijke geschiedenis aan spannende en ruige verhalen. Tijdens deze spannende tour ontdek je rafelrandjes van de stad en sappigste verhalen uit de geschiedenis. Onderweg stap je bij ons aan boord en beleef je de lichtjes in de oude havens en donkere gangetjes onder de bruggen in de binnenstad. 

Wat je kunt verwachten: een actieve beleving, een interactieve wandeling met enthousiaste gids en een sfeervolle rondvaart door de verlichte oude havens van Dordrecht. 

Het is mogelijk om de Duister Dordrecht by night-tour te boeken als instaptour per persoon voor € 25,00, maar ook als privétour op aanvraag.  

Komende data instaptours: iedere vrijdag en zaterdag in november om 19.30 uur.

Prijs is inclusief uurprijs groepsrondvaart. 

Bistro Twee 33 a bordo

€ 17,50 p.p.

Rondvaart met luxe hapjes van Bistro Twee33. Dit kan worden aangevuld met een fles wijn of prosecco. 

Vaar door en om het mooie historische centrum van Dordrecht en geniet aan boord van de heerlijke luxe hapjes van Bistro Twee 33. Eventueel kan dit worden aangevuld met oesters en een mooie fles wijn of prosecco. De hapjes (en drankjes) worden in de Wijnhaven aan boord  geserveerd.

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

 

Diner a bordo

€ 45,00 p.p

Rondvaart met een shared dining van Bistro Twee33 aan boord.  

Heerlijk dineren aan boord tijdens een mooie avondvaart door de binnenstad en de Biesbosch. Je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt dineren aan boord. Dit kan variëren vanaf de duur van twee uur. Wij verzorgen diners aan boord in samenwerking met restaurant Bistro Twee 33. Kijk voor meer informatie op op onze pagina: Diner aan boord 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Coffeelicious a bordo

vanaf € 15,00 p.p

Rondvaart met een heerlijke homemade brunch of lunch van Coffeelicious Bakery.  

Tijdens de rondvaart genieten van een homemade brunch of lunch met verse rijk-belegde broodjes, heerlijke zoete hapjes en/of koffie en thee van één van de beste koffiezaken van Nederland; Coffeelicious Bakery

Laat je tijdens dit arrangement verrassen! Het lekkers wordt tijdens de rondvaart in de Voorstraathaven bij Coffeelicious Bakery in de Voorstraathaven aan boord getakeld. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

High Tea a bordo

€ 23,50 p.p

Varen en genieten van een heerlijke high tea van Coffeelicious Bakery bij ons aan boord. 

Heerlijk genieten van een mooie vaart met high tea aan boord. Tijden deze twee uur durende vaart kun je genieten van thee en de heerlijke homemade zoete en hartige hapjes van Coffeelicious Bakery, gemaakt door Chef Joan. 

Laat je tijdens dit arrangement verrassen! Het lekkers wordt in mooie doosjes bij Coffeelicious Bakery aan boord getakeld! Wil je de high tea liever op een etagère? Dat is ook mogelijk. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Bolwerck a bordo

vanaf € 12,50 p.p

Rondvaart met diverse soorten borrelhapjes en een drankje naar keuze van Het Bolwerck. 

 Zin in een rondvaart door de historische binnenstad van Dordrecht in combinatie met heerlijke hapjes en een drankje aan boord? Dat kan! Tijdens deze rondvaart zal er een schaal met diverse soorten hapjes worden verzorgd door Het Bolwerck met o.a. olijven, kaas, zalm en wat brood met smeersels. Dit is inclusief een drankje naar keuze zoals een frisdrankje of bier. Tegen meerprijs is het uiteraard mogelijk om hier een flesje wijn bij te bestellen of de hapjes uit te breiden met een bittergarnituur. 

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Barca è Vino

€ 32,50 p.p

Rondvaart met aansluitend een uitgebreide high wine bij Rood, Wit & Rosé.  

Maak een heerlijke vaart door en om de binnenstad van Dordrecht met aansluitend een uitgebreide wijnproeverij in de mooie wijnwinkel en wijnbar van Rood, Wit & Rosé. Je kunt hier genieten van mooie wijnen op een prachtige plek aan de historische Wijnhaven. Hierbij worden bijpassende hapjes geserveerd. Uiteraard is het op aanvraag ook mogelijk om een high wine bij ons aan boord te reserveren.  

Prijs is exclusief uurprijs rondvaart. 

Water & Havens

vanaf € 30,00 p.p.

Rondvaart en stadswandeling door de historische binnenstad van Dordrecht. 

Dordrecht is de oudste stad van Holland. Met honderden monumenten is er in de historische binnenstad altijd iets te ontdekken. Beleef Dordrecht met een interactieve wandeling in combinatie met een rondvaart. Dit mooie arrangement hebben wij samengesteld in samenwerking met Ontdek Dordrecht

Hoe ziet het Water & Havens arrangement eruit? 

 • Een rondvaart van 1 uur 
 • Een interactieve stadswandeling van 1 uur met een enthousiaste gids 
 • De beste beleving van Dordrecht; vanaf het water en vanaf het land 
 • Een gratis citymap met tips voor je dagje Dordrecht 
 

Het is mogelijk om de Water & Havens te boeken als instaptour per persoon voor € 30,00, maar ook als privétour per groep voor € 275,00.  

Data instaptour: iedere zaterdag in november en december om 13.00 uur. De instaptours kunnen t/m 17 december worden geboekt. 

Barca è Mangiaire

€ 50,00 p.p.

Proeverij rondvaart door de historische havens in Rotterdam. 

In samenwerking met De Stadswandeling 010 hebben we dit unieke arrangement samengesteld. Dat is een half uur genieten van een Rotterdamse proeverij rondvaart door de historische Delfshaven, de Schie en de Coolhaven, inclusief Italiaanse hapjes en andere mooie producten uit de stad. 

Hoe ziet het Barca è Mangiaire arrangement eruit? 

 • Een rondvaart van 30 minuten door de historische havens van Rotterdam   
 • Lokaal gebrouwen bier 
 • Italiaanse (traditionele) hapjes
 

Heb je speciale wensen en/of wil je dit arrangement met je vrienden, familie of collega’s beleven? Dat is op aanvraag ook mogelijk!   

Dit arrangement is vanaf voorjaar 2023 weer te boeken. De nieuwe data volgen binnenkort. Uiteraard is het wel mogelijk om alvast voor het nieuwe jaar te reserveren! 

Tagine a bordo

vanaf € 50,00 p.p

Varen op de Giessen met een Marokkaanse lunch of diner van De Tagine. 

Geniet tijdens dit arrangement van een vaart op de Giessen met een Marokkaanse lunch of diner van De Tagine. Ontvangst is in de winkel met Marokkaanse thee of bubbels incl. lekkernijen. Vervolgens ligt onze boot klaar om op te stappen en te genieten van een vaart in Marrakech stijl.

Hoe ziet het Tagine a bordo arrangement eruit?  

 • Ontvangt in de winkel van De Tagine met thee of bubbels incl. lekkernijen 
 • Keuze uit Vega of kip Tagine 
 • Voldoende drinken aan boord, incl. (fris)drankjes 
 • Aan boord wordt een Tagine lunch of diner geserveerd incl. nagerecht 
 • Afsluiting: Marokkaanse theeceremonie 
 • Rondvaart van 2,5 uur 
 
Dit arrangement is inclusief voor-, hoofd- en nagerecht en je kunt onbeperkt drinken aan boord. Prijs lunch € 50,00 p.p., prijs diner € 129,95 p.p.  
 
Dit arrangement is vanaf voorjaar 2023 weer te boeken. De nieuwe data volgen binnenkort. Uiteraard is het wel mogelijk om alvast voor het nieuwe jaar te reserveren!   

Hop, Water & G(r)aan

€ 49,50 p.p

Varen in Rotterdam met speciaalbieren, inclusief bezoek Rotterdamse bierbrouwerijen.

In samenwerking met De Stadswandeling 010 hebben wij dit arrangement samengesteld. Dat is genieten van een mooie rondvaart van 1 uur door Rotterdam, terwijl je geniet van lokaal gebrouwen speciaalbieren, een wandelroute en bezoek je Rotterdamse bierbrouwerijen. Het uitstapje duurt totaal zo’n 3 uur  

Hoe ziet het Hop, Water & G(r)aan arrangement eruit?  

 • Een boottocht door Rotterdam van 1 uur
 • Lokaal gebrouwen bieren aan boord
 • Wandelroute van max 5 km, pubquiz & vermaak voor onderweg 
 • Een proeverij van de Pelgrim 
 • Kennis over de Rotterdamse bierbrouwers    
 

Ook tijdens de Wereldhavendagen op 3 september kan dit arrangement worden geboekt.  

Heb je speciale wensen en/of wil je dit arrangement met je vrienden, familie of collega’s beleven? Dat is op aanvraag mogelijk. Prijs € 49,50 p.p. 

Dit arrangement is vanaf voorjaar 2023 weer te boeken. De nieuwe data volgen binnenkort. Uiteraard is het wel mogelijk om alvast voor het nieuwe jaar te reserveren!   

Arrangementen

Bekijk ook eens

Huwelijksaanzoeken & bruiloften

Bedrijfsuitjes

MAatwerk

Arrangement op maat

Sluiten de arrangementen onvoldoende aan bij je wensen? Of heb je zelf een leuk idee voor een unieke invulling van je dag? Wij verzorgen ook arrangementen op maat die wij volledig afstemmen op jouw wensen. Stuur ons gerust een email en wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Boek Nu