Dineren aan boord

Heb je iets iets te vieren en wil je eens wat anders? Geniet dan van een diner bij ons aan boord!  

Heerlijk varen en genieten van een diner aan boord samen met je geliefde, familie of vrienden, wat wil je nog meer?

Wil je op een unieke wijze dineren aan boord van Talamod en daarbij genieten van de mooie omgeving van Dordrecht en/of de Biesbosch? Geniet dan van ons ‘Diner a bordo’ arrangement! In samenwerking met restaurant Bistro Twee33 of visrestaurant De Stroper is het mogelijk om aan boord van Talamod te dineren (tot maximaal 8 personen). De wijnen worden verzorgd door Rood, wit & rosé.

De tarieven voor de rondvaart met Talamod zijn:

Aantal uur varenPrijs
2,5 uur € 287,50
3 uur € 330,00
3,5 uur € 385,00
4 uur € 440,00

De prijzen voor de rondvaart komen bij de prijzen van het menu naar keuze. Varend dineren kan vanaf de duur van 2,5 uur. De rondvaart is altijd met schipper.

Voorafgaand aan de rondvaart horen wij graag wat je wilt drinken. Aan boord hebben wij een koelkast waarin de drankjes gekoeld kunnen worden. Uiteraard kunnen de restaurants ook adviseren over bijpassende wijnen.

Reserveer hier.

Buon appetito!

Lieve mensen,

Ook dit jaar vinden in Dordrecht weer de Dordtse December Dagen plaats. Van 10 december 2021 tot en met 9 januari 2022 zal de binnenstad weer extra sfeervol verlicht zijn.

Het is bij ons mogelijk om een privévaart te boeken. Wel onder bepaalde voorwaarden en geheel volgens RIVM-richtlijnen. We varen met dit frissere weer overdekt en de boten kunnen worden verwarmd. Daarnaast liggen er fijne plaids aan boord en kunnen wij tijdens de vaarten een lekker hapje en/of drankje verzorgen van een van onze samenwerkingen. Laat het gerust weten als je wilt varen of hier nog vragen over hebt.

In verband met de scherpere maatregelen kunnen de Dordtse December-avondvaarten helaas niet doorgaan. Alleen kleinschalige privevaarten zijn op dit moment toegestaan. Komende weken gaan we iedereen die nog een ticket had van vorig jaar terugbetalen. Hierover hebben wij onlangs een mail gestuurd.

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Cari saluti,

Sirio Barone & team