Dineren aan boord

Diner aan boord

Heb je iets iets te vieren en wil je eens wat anders? Geniet dan van een diner bij ons aan boord!  

 

Wil je op een unieke wijze dineren op een van onze boten Talamod of Felicità en daarbij genieten van de mooie omgeving van Dordrecht en de Biesbosch? Stap dan bij ons aan boord voor het Diner a bordo arrangement!  

Heerlijk varen en genieten van een 3-gangen diner aan boord samen met je geliefde, familie of vrienden, wat wil je nog meer? Je hoeft alleen maar aan boord te stappen, wij zorgen dat de tafel is gedekt en alles klaar staat. De voorgerechten worden bij afvaart in de Wijnhaven aan boord geserveerd, waarna we een uur door de mooie binnenstad varen. Daarna komen we terug bij de Wijnbrug, de hoofdgerechten en desserts worden dan aan boord gebracht. De vaart gaat dan verder naar de Biesbosch waar je nog kunt genieten van de prachtige ongerepte natuur.  

In samenwerking met de restaurants Bistro Twee 33 en Strada del Vino is het mogelijk om aan boord te dineren op onze boot Talamod (tot maximaal 6 personen) of onze grotere boot Felicità (tot maximaal 12 personen). Hierbij kunnen uiteraard passende wijnen (of andere drankjes) bij het diner worden geserveerd. Het diner is op basis van shared dining. 

Voor een rondvaart met diner aan boord adviseren wij een tijdsduur van 3 uur of langer. Indien je dit arrangement via de onderstaande knop geserveerd is dit standaard voor de duur van 3 uur. Wanneer je iets korter of langer wilt varen, dan kun je dit aangeven bij opmerkingen of ons hierover een bericht sturen via het contactformulier.  

 

 

Shared dining menu

Bistro Twee 33

Met trots presenteren wij het 3-gangen shared dining menu van Bistro Twee 33, dat speciaal is samengesteld voor het ‘Diner a bordo Bistro Twee 33’ arrangement. Heb je speciale dieetwensen? Dat is geen probleem! Laat het ons weten en de chef bereidt speciaal voor jou een passend gerecht. 

 

Het 3-gangen shared dining menu van Bistro Twee33: 

Voorgerecht

Steak Tartare – Tonijnbites – Brood met smeersels 

Hoofdgerecht 

  Canard (eend) – Zeewolf (vis) – Tortellini (vega)

Dessert

Cheesecake 

 

– Prijs 3-gangen menu € 47,50 –

Shared dining menu

Strada del Vino

Dit Italiaans 3-gangen shared dining menu is speciaal samengesteld voor het ‘Diner a bordo Strada del Vino’ arrangement. Heb je speciale dieetwensen? Dat is geen probleem! Laat het ons weten en Strada del Vino bereidt voor jou een passend gerecht. 

 

Het 3-gangen shared dining menu van Strada del Vino: 

Voorgerecht

Involtini di Melanzana – Gambari di Lusso – Involtini di Carpaccio – Bruschetta alla Nduja can Burrata – Arancini  

Hoofdgerecht 

  Risotto al Tartufo – Saccottono a la Arrabiata – Delizia al Branzino 

Dessert

Tiramisu – Torte al Formaggio – Cannoli

 

– Prijs 3-gangen menu € 42,50 p.p. –

Tarieven

De tarieven voor de rondvaart met Felicità zijn:

De prijzen voor de rondvaart komen bij de prijzen van het 3-gangen diner. Varend dineren kan vanaf de duur van 2 uur. De rondvaart is altijd met schipper.

Voorafgaand aan de rondvaart horen wij graag wat je wilt drinken. De drankjes gaan op nacalculatie. Uiteraard kunnen de restaurants ook adviseren over bijpassende wijnen. 

De bovenstaande prijzen zijn inclusief voorbereidings- en handelingskosten. 

Tarieven

De tarieven voor de rondvaart met Talamod zijn:

De prijzen voor de rondvaart komen bij de prijzen van het 3-gangen diner. Varend dineren kan vanaf de duur van 2 uur. De rondvaart is altijd met schipper.

Voorafgaand aan de rondvaart horen wij graag wat je wilt drinken. De drankjes gaan op nacalculatie. Uiteraard kunnen de restaurants ook adviseren over bijpassende wijnen. 

Normaal kun je met 9 personen genieten op Talamod, maar ivm de ruimte met de gedekte tafel biedt de boot plek voor maximaal 6 personen bij een diner aan boord. 

De bovenstaande prijzen zijn inclusief voorbereidings- en handelingskosten. 

Reserveer nu