Luxe waterlimousine – Elena

Een originele Venetiaanse waterlimousine

Elena is in 2020 aan de vloot toegevoegd. Elena is een luxe Venetiaanse waterlimousine die uitermate geschikt is als rondvaartboot door en om de binnenstad van Dordrecht en de Biesbosch. Ook in de winter of met regenachtig weer is het mogelijk om met Elena te varen. Het schuifdak kan volledig dicht en de boot kan worden verwarmd. Ook kunnen we met Elena als watertaxi varen en snel op bestemming zijn. Echt een blikvanger als je Elena voorbij ziet varen. Wij zijn enorm trots met onze Italiaanse aanwinst!

Hieronder lees je het verhaal over onze Venetiaanse klassieker Elena. 

 waterlimousine

Over Elena

Elena is een originele Venetiaanse waterlimousine van het merk Cantiere Serenella. Ze is vernoemd naar mijn oma uit Venetië. 

Het was altijd al een grote jongensdroom om ooit nog eens een echte Venetiaanse waterlimousine toe te voegen aan de vloot, maar ergens dacht ik ook dat dit niet reëel was. Dit model van het Italiaanse merk Serenella komen zelden voor buiten Venetië/Italië, laat staan dat ik er in Nederland eentje zou vinden. Totdat wij in mei 2020 een advertentie tegen kwamen van een originele Serenella. We waren gelijk verkocht. 

Wij zijn zo ongelooflijk dankbaar en trots om onze gasten de mooie stad Dordrecht, het Venetië van het Noorden, te laten zien in onze Italiaanse waterlimousine! 

Bekijk ook

Andere boten

Wij zijn erg trots op onze vloot van unieke rondvaartboten, die allemaal hun eigen geschiedenis en achtergrond hebben. 

Felicità

Ruime klassieke boot

Onze Italiaanse aanwinst Felicità Is in september 2021 vanuit Italië naar Nederland getransporteerd. Op de grote, lange bank kun je heerlijk ruim met 12 personen zitten. 

Il Viaggio

Kleine luxe klassieke boot

Vanuit een passie om iets bijzonders te creëren is Frans Stom jaren bezig geweest met het bouwen van een klassieke boot naar het ontwerp van een Riva Ariston.

Reserveer nu