Luxe waterlimousine – Elena

Een luxe originele Venetiaanse waterlimousine

Onze laatste trots Elena is in 2020 aan de vloot toegevoegd! Elena is een Venetiaanse waterlimousine die uitermate geschikt is als rondvaartboot door en om de binnenstad van Dordrecht en de Biesbosch. Ook in de winter of met regenachtig weer is het mogelijk om met Elena te varen. Het schuifdak kan volledig dicht en de boot kan worden verwarmd. Ook kunnen we met Elena als watertaxi varen en snel op bestemming zijn. Echt een blikvanger als je Elena voorbij ziet varen. Wij zijn enorm trots met onze Italiaanse aanwinst!

Details

  • Max. 12 gasten (momenteel 8/9)
  • Originele Venetiaanse waterlimousine
  • Prachtige betimmering van noten- en mahoniehout
  • Comfortable banken
  • Snel op bestemming
  • Snelheid van zo’n 70 km per uur
  • 9-meter semi-open boot

Over Elena

Elena is een originele Venetiaanse waterlimousine van het merk Cantiere Serenella. Ze is vernoemd naar mijn oma uit Venetië. Het was altijd al een grote jongensdroom om ooit nog eens een echte Venetiaanse waterlimousine toe te voegen aan de vloot, maar ergens dacht ik ook dat dit niet reëel was. Dit model van het Italiaanse merk Serenella komen zelden voor buiten Venetië/Italië, laat staan dat ik er in Nederland eentje zou vinden. Totdat wij in mei 2020 een advertentie tegen kwamen van een originele Serenella. We waren gelijk verkocht! Wij zijn zo ongelooflijk dankbaar en trots om onze gasten de mooie stad Dordrecht, het Venetië van het Noorden, te laten zien in onze Italiaanse aanwinst!

Lieve mensen,

Ook dit jaar vinden in Dordrecht weer de Dordtse December Dagen plaats. Van 10 december 2021 tot en met 9 januari 2022 zal de binnenstad weer extra sfeervol verlicht zijn.

Het is bij ons mogelijk om een privévaart te boeken. Wel onder bepaalde voorwaarden en geheel volgens RIVM-richtlijnen. We varen met dit frissere weer overdekt en de boten kunnen worden verwarmd. Daarnaast liggen er fijne plaids aan boord en kunnen wij tijdens de vaarten een lekker hapje en/of drankje verzorgen van een van onze samenwerkingen. Laat het gerust weten als je wilt varen of hier nog vragen over hebt.

In verband met de scherpere maatregelen kunnen de Dordtse December-avondvaarten helaas niet doorgaan. Alleen kleinschalige privevaarten zijn op dit moment toegestaan. Komende weken gaan we iedereen die nog een ticket had van vorig jaar terugbetalen. Hierover hebben wij onlangs een mail gestuurd.

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Cari saluti,

Sirio Barone & team