Boten

Geniet van een onvergetelijke rondvaart met een van onze luxe klassieke boten door het oude centrum van Dordrecht en/of de Biesbosch! 

Op zoek naar een mooie vaart door de historische binnenstad van Dordrecht en/of de Biesbosch met luxe klassieke boten, hoogwaardige kwaliteit en service? Wij zijn erg trots op onze vloot van unieke rondvaartboten, die allemaal hun eigen geschiedenis en achtergrond hebben. Onze vloot bestaat uit 4 boten: Talamod, Elena en onze laatste nieuwste aanwinst Felicità, een grotere klassieker met veel ruimte. Daarnaast gaan we vanaf 2022 ook met een kleine klassieker varen: Il Viaggio. Iedere boot heeft zijn eigen unieke karakter en is geschikt voor verschillende gelegenheden.

Het is uiteraard ook mogelijk om twee, drie of vier boten te reserveren indien je met een grotere groep bent. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Lieve mensen,

Ook dit jaar vinden in Dordrecht weer de Dordtse December Dagen plaats. Van 10 december 2021 tot en met 9 januari 2022 zal de binnenstad weer extra sfeervol verlicht zijn.

Het is bij ons mogelijk om een privévaart te boeken. Wel onder bepaalde voorwaarden en geheel volgens RIVM-richtlijnen. We varen met dit frissere weer overdekt en de boten kunnen worden verwarmd. Daarnaast liggen er fijne plaids aan boord en kunnen wij tijdens de vaarten een lekker hapje en/of drankje verzorgen van een van onze samenwerkingen. Laat het gerust weten als je wilt varen of hier nog vragen over hebt.

In verband met de scherpere maatregelen kunnen de Dordtse December-avondvaarten helaas niet doorgaan. Alleen kleinschalige privevaarten zijn op dit moment toegestaan. Komende weken gaan we iedereen die nog een ticket had van vorig jaar terugbetalen. Hierover hebben wij onlangs een mail gestuurd.

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Cari saluti,

Sirio Barone & team