Bistro Twee33


Genieten van heerlijke, verfijnde gerechten van Bistro Twee33 in combinatie met een mooie rondvaart door Dordrecht en de Biesbosch!

​Speciaal voor ons heeft Bistro Twee33 een mooi 3-gangen menu samengesteld. De gerechten worden vers bereid aan boord gebracht. Hieronder het 3-gangen menu, dit is op basis van shared dining. Uiteraard is het mogelijk om speciale wensen met ons voorafgaand aan de rondvaart bespreken.

Voor het 3-gangen menu aan boord is de prijs € 42,50 per persoon. Dit is exclusief uurprijs rondvaart en drankjes.

Lieve mensen,

Ook dit jaar vinden in Dordrecht weer de Dordtse December Dagen plaats. Van 10 december 2021 tot en met 9 januari 2022 zal de binnenstad weer extra sfeervol verlicht zijn.

Het is bij ons mogelijk om een privévaart te boeken. Wel onder bepaalde voorwaarden en geheel volgens RIVM-richtlijnen. We varen met dit frissere weer overdekt en de boten kunnen worden verwarmd. Daarnaast liggen er fijne plaids aan boord en kunnen wij tijdens de vaarten een lekker hapje en/of drankje verzorgen van een van onze samenwerkingen. Laat het gerust weten als je wilt varen of hier nog vragen over hebt.

In verband met de scherpere maatregelen kunnen de Dordtse December-avondvaarten helaas niet doorgaan. Alleen kleinschalige privevaarten zijn op dit moment toegestaan. Komende weken gaan we iedereen die nog een ticket had van vorig jaar terugbetalen. Hierover hebben wij onlangs een mail gestuurd.

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Cari saluti,

Sirio Barone & team