Veelgestelde vragen

Waarom moet ik kiezen voor een rondvaart met Si Barone?

Er zijn diverse rondvaartbedrijven waardoor het misschien moeilijk kiezen is. Maar we maken het je graag wat makkelijker, want:

  • Onze klassieke en luxe boten zijn exclusief, stijlvol en uniek.
  • Wij vinden het belangrijk om te investeren in een duurzame toekomst. Voor meer informatie hierover kijk je op onze pagina Duurzaamheid.
  • Wij serveren geen standaard lunch of hapjes, maar werken samen met lokale ondernemers die een passie hebben voor hun producten.
  • Wij kunnen snel op bestemming zijn.
  • Met onze boten Elena en Fraternita kunnen wij ook wat harder varen op het Drierivierenpunt. Vanaf deze plek laten wij je graag de mooie skyline van Dordrecht zien.
  • Onze gasten kunnen op aanvraag ook op andere plekken in de regio opstappen.
  • Wij een rondvaart volledig op maat kunnen verzorgen.
  • Wij graag trots vertellen over onze mooie stad Dordrecht.
  • Wij denken graag met je mee om jouw vaart helemaal op maat te verzorgen.

Hoe boek ik een rondvaart?

Allereerst, leuk dat je een rondvaart met ons wil boeken! Je kunt bij ons een rondvaart boeken via onze website onder het kopje Boten, sociale media of mail. Ben je benieuwd naar onze arrangementen? Kijk dan onder het kopje Arrangementen.

De arrangementen sluiten niet aan bij mijn wensen. Kan de rondvaart ook op maat worden verzorgd?

Sluiten de arrangementen onvoldoende aan bij je wensen? Of heb je zelf een leuk idee voor een unieke invulling van je dag? Wij verzorgen ook arrangementen op maat die wij volledig afstemmen op jouw wensen. Laat het ons gerust weten, wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Varen jullie nog nu er sprake is van de COVID-19 pandemie?

Bij Si Barone staat de veiligheid van onze gasten en ons team voorop. Daarom houden we ons aan de RIVM maatregelen. Dit betekent dat we varen met kleinere groepen. Daarnaast schudden onze schippers geen handen en worden de boten zorgvuldig schoongemaakt tussen de vaarten.

Moet ik de boot zelf sturen?

Op onze boten zijn de leukste schippers aanwezig! Zij hebben alle kennis en kunde in huis om je de mooiste plekken van Dordrecht en de Biesbosch te laten zien. Maar wil je zelf even sturen en er is een mogelijkheid, dan kan dat natuurlijk!

Hoe zit het met catering? Zijn er hapjes en drankjes aan boord?

Bij het reserveren van de rondvaart kun je alle wensen aan ons doorgeven. Wij verzorgen de rondvaart dan graag met de gewenste hapjes en drankjes van een van onze samenwerkingen. In sommige gevallen staan zij klaar als je de boot op stapt, zodat de hapjes en/of drankjes direct mee aan boord kunnen bij aanvang van de vaart. De brunches en lunches van Coffeelicious worden tijdens de vaart in de Voorstraathaven aan boord getakeld. Met uitzondering van de high tea, deze komt (indien gewenst) bij aanvang van de vaart op etagères aan boord.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Wil je je eigen hapjes meenemen? Geen probleem! Laat ons even weten wat je van plan bent, dan zorgen wij graag voor servies etc.

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden zijn ook welkom aan boord! Neem wel een plaid of iets anders mee waar de hond tijdens de vaart op kan zitten of liggen.

Zijn jullie rondvaarten geschikt voor kinderen?

Natuurlijk! We hebben speciale reddingsvesten voor kinderen aan boord, maar we horen graag van de voren of deze nodig zijn als dat mogelijk is. Onze rondvaarten zijn voor alle leeftijden!

Kan ik ook een bedrijfsuitje bij jullie boeken?

Geen probleem, onze boten zijn zeker geschikt voor een bedrijfsuitje. Wel raden wij in deze tijd aan om bij grotere groepen meerdere boten te reserveren. Zo kun je toch nog met een grotere groep een mooie rondvaart maken. Onze boten zijn comfortabel en zeker geschikt voor unieke vergaderingen of een borrel aan boord. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Heb je een andere vraag?

Laat het ons gerust weten! Je kunt ons dan altijd bellen op 06-28327686 of een email sturen naar info@si-barone.nl.