Rondvaarten

Wij verzorgen rondvaarten en arrangementen in Dordrecht en de Biesbosch!

Wilt u in deze tijd met uw gezin of familie een rondvaart of arrangement reserveren in en om het centrum van Dordrecht of de Biesbosch? Het is op een veilige en verantwoorde manier mogelijk om met ons te varen! Met zowel Talamod als Fraternita kunt u op dit moment tot maximaal 6 personen uit een huishouden mee varen. Bent u met vrienden of familie, dan kan dit met maximaal 4/5 personen. Reserveert u twee boten, dan is het mogelijk om met een grotere groep te varen tot maximaal 12 personen. Dit uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. De prijs voor Talamod is € 85,00 per uur en voor Fraternita € 95,00 in plaats van € 115,00. U kunt een rondvaart maken door de binnenstad van Dordrecht of naar de Biesbosch.

Ook leuk; verras vrienden of familie met een mooie Vaardebon. Wij verzorgen deze graag op maat!

Wij varen op een veilige en verantwoorde manier! U kunt op deze foto zien dat wij een touw hebben gespannen op 1,5 meter afstand. De afstand van de schipper en de gasten is circa 3 meter.

Voor als het weer kan…

Maak een onvergetelijke tocht met ons door de mooie oude havens van Dordrecht met familie, vrienden of collega’s. Wij verzorgen rondvaarten en arrangementen door Dordrecht en de Biesbosch met onze boot Talamod. U kunt kiezen tussen een rondvaart waarbij u de boot privé reserveert of per persoon. Indien u de boot per persoon wilt reserveren, betaalt u de per persoon-prijs en er kunnen dan andere gasten meevaren met deze rondvaart.

Bent u met een grotere groep, dan kunnen wij in samenwerking met andere leuke Dordtse rondvaart aanbieders extra boten verzorgen. Dit kan voor groepen tot en met circa 90 personen. In overleg is er veel mogelijk!

Wilt u bij uw rondvaart een leuk arrangement reserveren, kijk dan voor meer informatie bij Arrangementen. Ook is het mogelijk om te dineren aan boord. In samenwerking met restaurant Bistro Twee33 of visrestaurant de Stroper kunt u genieten van een uniek diner!

U kunt op verschillende plaatsen in Dordrecht, in de Biesbosch of in de Drechtsteden opstappen voor uw rondvaart. De makkelijkste plaats in de binnenstad is de Wijnbrug. Ook kunt u bijvoorbeeld opstappen bij Villa Augustus. De rondvaarten en arrangementen die wij verzorgen in Dordrecht en de Biesbosch maken wij graag op maat naar uw wensen.

Heeft u nog vragen, dan beantwoorden wij deze graag!

U kunt kiezen uit de volgende prive rondvaarten*:

RondvaartPrijs
Privé rondvaart van één uur door en om de mooie binnenstad van Dordrecht. € 115,00
Privé rondvaart van twee uur door natuurgebied de Hollandse Biesbosch. € 225,00
Privé rondvaart van drie uur; combinatie van de mooie binnenstad en natuurgebied de Hollandse Biesbosch€ 325,00

*Het is ook mogelijk om een rondvaart van 1,5 uur, 2,5 uur, 3,5 uur of langer te maken. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij sturen u dan een prijsopgave.

Reserveren per persoon voor een rondvaart van circa 1 uur door de binnenstad van Dordrecht*:

Aantal personenPrijs
1 personen€ 50,00
2 personen€ 25,00
3 of 4 personen€ 20,00
5 personen€ 18.00
vanaf 6 personen€ 16,00

* De opstap hiervoor is bij de Wijnbrug. U kunt bij de reservering aangeven welke dag u wilt varen en wat uw voorkeur is qua tijdstip. Wij bundelen per dag de diverse aanvragen zodat er zoveel mogelijk (maximaal 12) personen mee kunnen varen op het bepaalde tijdstip. Hierdoor betaald u een zo laag mogelijke prijs. Bent u dus met 2 personen en melden zich 4 andere personen aan, dan betaald u € 16,00 per persoon.