Reserveren

Leuk dat je wilt reserveren voor een rondvaart, watertaxi vaart of arrangement!

Dordrecht is het mooist vanaf het water! Onze enthousiaste schippers varen je graag door de prachtige historische binnenstad en/of de Biesbosch. Wil je liever naar een van de andere locaties in de regio? Ook dat is mogelijk. Wij verzorgen mooie rondvaarten en arrangementen op maat. Er is veel mogelijk bij ons!

Hieronder kun je jouw favoriete boot reserveren. Het is uiteraard ook mogelijk om twee of drie boten te reserveren indien je met een grotere groep bent. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Lieve mensen,

Het is op dit moment mogelijk om een privévaart bij ons te boeken. Wel onder bepaalde voorwaarden en geheel volgens RIVM-richtlijnen.

Wij varen met dit frissere weer overdekt en de boten kunnen worden verwarmd. Daarnaast liggen er fijne plaids aan boord en kunnen wij tijdens de vaarten een lekker hapje en/of drankje verzorgen van een van onze samenwerkingen. Laat het gerust weten als je wilt varen of hier nog vragen over hebt!

In verband met de scherpere maatregelen kunnen de Dordrecht 800 jaar Waterstad-vaarten helaas niet doorgaan. Alleen kleinschalige privevaarten zijn op dit moment toegestaan.

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Cari saluti,

Sirio Barone & team