Kleine luxe klassieke boot – Il Viaggio

Een kleine luxe klassieker

Vanuit een passie om iets bijzonders te creëren is Frans Stom jaren bezig geweest met het bouwen van een klassieke boot naar het ontwerp van een Riva Ariston. Deze luxe boot geeft echt een intiem gevoel aan je rondvaart en is daardoor zeer geschikt voor een romantische vaart. Il Viaggio is een prachtige boot en onderscheidt zich van andere klassieke boten!

Hieronder lees je het verhaal over onze klassieker Il Viaggio. luxe klassieker

Over Il Viaggio

Il Viaggio – dit betekent reis in het Italiaans – is een kleinere, verfijnde luxe boot naar het ontwerp van een Italiaanse Riva Ariston uit 1959. Deze luxe klassieker staat voor tijdloze elegantie en is ooit door Carlo Riva ontworpen. Met de Ariston kreeg hij naam en in de boeken staat omschreven dat Carlo hier zelf over zei: “De Ariston is ontworpen met liefde, geboren zuiver en sterk als een stamboom paard”. Het was zijn Lord of the Sea, een design icoon op het water. Zo werd Riva in de jaren 50 en 60 het verlangen van succesvolle zakenmensen, rijke families en filmsterren.

Il Viaggio is een perfecte boot voor een romantische vaart door en om de binnenstad van Dordrecht en de Biesbosch! In geval van regen of teveel zon kan de kap in een paar minuten worden opgezet. 

Talamod

Luxe Klassieke boot

Onze prachtig gerenoveerde boot Talamod is een Zweedse Iversen en gebouwd in 1950. In 2019 is zij weer opnieuw in de vaart gebracht als rondvaartboot. Talamod is in 2,5 jaar tijd tot elk detail en op duurzame wijze gerestaureerd.

Elena

Luxe waterlimousine

Elena is in 2020 aan de vloot toegevoegd. Elena is een Venetiaanse waterlimousine die uitermate geschikt is als rondvaartboot door en om de binnenstad van Dordrecht en de Biesbosch. 

Reserveer nu