Evenementen

Op zoek naar een uniek evenement? Dan bij je bij ons aan het juiste adres!

Wij vinden dat elk evenement aan boord van onze boten uniek is! Door in gesprek te gaan met onze gasten en het zorgvuldig samengestelde netwerk van lokale ondernemers zorgen wij ervoor dat we een volledig gepersonaliseerde, bijzondere gelegenheid kunnen creëren, aangepast aan jouw wensen. Zo wordt leuke dingen doen in Dordrecht en omstreken en/of de Biesbosch wel heel leuk!

Wij verzorgen onder andere:

  • Huwelijksaanzoeken & bruiloften
  • Bedrijfsuitjes in Dordrecht en/of de Biesbosch
  • Diners aan boord
  • BBQ-en in de Biesbosch
  • Diverse op maat gemaakte arrangementen

Klik hier voor een overzicht van onze samengestelde arrangementen. Deze kunnen wij uiteraard geheel aanpassen aan jouw wensen voor een mooi bedrijfsuitje, bruiloft of ander speciaal evenement.

Een origineel uitje voor jouw bedrijf!

Hard werken betekent ook hard genieten! Ben je op zoek naar een origineel team- of bedrijfsuitje in de regio Drechtsteden? Op onze luxe boten weet je zeker dat het een onvergetelijk en uniek personeelsuitje wordt. Lekker varen met een hapje en een drankje, terwijl je kunt genieten van de mooie omgeving van Dordrecht en/of de Biesbosch. Wij regelen het graag voor je.

Vragen over de mogelijkheden van een huwelijksaanzoek of huwelijk aan boord?

Bij ons kun je kosteloos voorvaren om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bruiloft of huwelijksaanzoek. Ook is het mogelijk om in Dordrecht bij het prachtige Stadhuis aan te komen met de boot.

Heb je hierover vragen of wil je met ons in gesprek gaan over jouw ideeën voor een huwelijksaanzoek bij ons aan boord, of wil je bij ons in het huwelijksbootje stappen? Wij helpen je graag met al je vragen.