Evenementen

Op zoek naar een uniek evenement of speciale rondvaart?

Ben je op zoek naar een uniek evenement of speciale rondvaart? Of wil je een vrijgezellenfeestje op het water organiseren of bij ons in het huwelijksbootje stappen? Dan bij je bij ons aan het juiste adres!

Wij vinden dat elk evenement aan boord van onze boten uniek is. Door in gesprek te gaan met onze gasten en het zorgvuldig samengestelde netwerk van lokale ondernemers zorgen wij ervoor dat we een volledig gepersonaliseerde, bijzondere gelegenheid kunnen creëren, aangepast aan jouw wensen. Zo wordt leuke dingen doen in Dordrecht en de Biesbosch wel heel leuk! *

Wij verzorgen ook graag een unieke rondvaart voor deze bijzondere gelegenheden:

  • Bedrijfsuitje
  • Babyshower
  • Vrijgezellenfeestje
  • Diner aan boord
  • BBQ in de Biesbosch
  • Huwelijksaanzoek & bruiloft
  • Diverse op maat gemaakte arrangementen

* Onze rondvaarten vinden voornamelijk plaats in en om het centrum van Dordrecht en de Biesbosch. Op aanvraag is het ook mogelijk om op andere locaties te varen in de regio Drechtsteden, op de Giessen of in Rotterdam.

Lieve mensen,

Ook dit jaar vinden in Dordrecht weer de Dordtse December Dagen plaats. Van 10 december 2021 tot en met 9 januari 2022 zal de binnenstad weer extra sfeervol verlicht zijn.

Het is bij ons mogelijk om een privévaart te boeken. Wel onder bepaalde voorwaarden en geheel volgens RIVM-richtlijnen. We varen met dit frissere weer overdekt en de boten kunnen worden verwarmd. Daarnaast liggen er fijne plaids aan boord en kunnen wij tijdens de vaarten een lekker hapje en/of drankje verzorgen van een van onze samenwerkingen. Laat het gerust weten als je wilt varen of hier nog vragen over hebt.

In verband met de scherpere maatregelen kunnen de Dordtse December-avondvaarten helaas niet doorgaan. Alleen kleinschalige privevaarten zijn op dit moment toegestaan. Komende weken gaan we iedereen die nog een ticket had van vorig jaar terugbetalen. Hierover hebben wij onlangs een mail gestuurd.

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Cari saluti,

Sirio Barone & team