Dordrecht 800 jaar Waterstad!

Helaas kan dit evenement door de harde lockdown niet doorgaan. We hopen dat er in 2022 weer wat meer mogelijk is!

Het water en de rivieren hebben Dordrecht veel groei en ontwikkeling gebracht en sinds 1421 is Dordrecht een eiland omringt door grote rivieren. Voor 800 jaar Dordrecht organiseren DD Cornelis, De Dortevaar en Si Barone rondvaarten van een uur van maandag 27 tot en met donderdag 30 december door de binnenstad. Ze laten je graag de stad vanaf haar mooiste kant zien; vanaf het water en vertellen graag over de rijke geschiedenis van onze mooie waterstad!

De opstap is bij de Wijnbrug en de vaarten zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

De prijzen hiervoor zijn €6,00 voor volwassenen en €4,00 voor kinderen t/m 18 jaar.

Lieve mensen,

Het is op dit moment mogelijk om een privévaart bij ons te boeken. Wel onder bepaalde voorwaarden en geheel volgens RIVM-richtlijnen.

Wij varen met dit frissere weer overdekt en de boten kunnen worden verwarmd. Daarnaast liggen er fijne plaids aan boord en kunnen wij tijdens de vaarten een lekker hapje en/of drankje verzorgen van een van onze samenwerkingen. Laat het gerust weten als je wilt varen of hier nog vragen over hebt!

In verband met de scherpere maatregelen kunnen de Dordrecht 800 jaar Waterstad-vaarten helaas niet doorgaan. Alleen kleinschalige privevaarten zijn op dit moment toegestaan.

Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Cari saluti,

Sirio Barone & team